Khamis, 24 Jun 2010

Filem Apa Yang Bakal Ditayangkan Yang Agak - Agak Korang Best?

Bagi suggestion korang sebab aku nak download. Hahaha. Seronok betul download macam - macam movie nih sampai tak tahu nak tengok yang mana satu. Aku baru habis download filem animasi dari Thailand versi yang dah dialih bahasa ke bahasa Melayu.

Nak pergi tengok dekat wayang sah - sah member aku semua tak nak tambah waktu tu ada lagi filem yang gempak - gempak. Hahaha. Okaylah! Aku nak tengok Jumbo Gajah Biru kejap.

 Comel kan gajah - gajah nih! Hohohoho!


P/S : Tak Sabar Nak Makan Nasi Beriyani.

15 ulasan:

  1. dah lama xlownload movie..haha..at the same time..teragak nasi beriyani..meh anto sini 1

    BalasPadam
  2. haha.
    adeh.
    ku rasa Eclipse.
    ;)

    BalasPadam
  3. gajah pink pun ada... wife aku kompom suka nih... PEACE...

    BalasPadam
  4. gajah comel.aku tak layan movie....kecuali yg animasi...hehe
    Latest post: cerita lima ratus

    BalasPadam
  5. lu try solomon king prince of persia pun ok

    BalasPadam
  6. makan tak ajak! Huh! Jelez nih!

    BalasPadam
  7. peh gajah pink tu.
    tabley tahannn.

    psstt;; aku layan korea jek.
    haha~

    BalasPadam
  8. peh! kau gune line ape? broadband ke streamyx..mcm bhgia jep meng-donlod segala

    BalasPadam
  9. ghosbuster 3. serius tak tipu..dgar ura-ura nak stat filming taun ni

    BalasPadam
  10. alala..cam cumel jek citer ni...

    BalasPadam
  11. laju jer citer2 kat panggung nie..aku xsempat nak g tgk dah tukar citer len

    BalasPadam
  12. kirim jugak nasi beriani 1 ye hans

    ~nanti buatlah review cter ni :P

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com