Selasa, 15 Jun 2010

Habis!! Aku Dah Terhasut Kata - Kata Memberku!

Macam - macam game dia perkenalkan dekat aku.

Aku ingatkan tak best! Rupa - rupanya best!

Habis! Dah tersangkut dah main game nih!

Hahaha!

Esoklah aku update entry betul yer!

Main game kejap!

P/S : 
Selamat Berpuasa Rejab Semua! 
Jangan Lupa Bangun Sahur!

23 ulasan:

  1. civilization ke star craft?

    BalasPadam
  2. game ape kau dah ketagih nih??

    BalasPadam
  3. wah~~dah jd penagih plak ye hans?

    BalasPadam
  4. game ke tgk blue hans?cbe ngaku sket...

    BalasPadam
  5. game ape yang best sangat tu? share laa mane tau bley bagi Baby maen~

    seminggu ni pose ganti (ganti untuk 'cuti' mase pregnant)

    BalasPadam
  6. semenjak jd ibu.... aku insaffff... HUA3 (kaki game gak doulu2)

    BalasPadam
  7. Abes la blog kau... kalau dah start men game... blog aku dulu pun tersadai gak... hahahhaha... sebab men game...

    BalasPadam
  8. waahh men apakah.. best best.... main game nie.. nak nak main game leh dapat tropy .... virtual la tapi tropynye... hehehe

    BalasPadam
  9. hehehe... vee pun tengah addicted main satu game dekat hp vee...
    jarang nak addicted game hp sampai macam now...
    :)
    update cepat2... curious nak tahu

    BalasPadam
  10. Nasiblah sis nih x kaki game..klu x..abis lah Qis tu x terusrus..hiks.. :)

    BalasPadam
  11. game apakah??? kaw buat aku hangin bile cite sekerat jalan...aku bakar blog kaw kang

    BalasPadam
  12. hahahahhaa...abesla kau!!!ish...

    BalasPadam
  13. weeiii...klu ye pn apdet la dolu....ces dulu ko ni...cite sangkut2......apada....haha...

    BalasPadam
  14. ko men game ape der... slmat berpuase jgak....

    BalasPadam
  15. woit...hans...game aper tue? nak try gak...

    BalasPadam
  16. game apew..share ar sama...xkn men sowg2

    BalasPadam
  17. game apew..share ar sama...xkn men sowg2

    BalasPadam
  18. sah!!!! game FAR CRY kan hans?? hahaha sbb aku pun dh gian game tu skrg.... best! hehe

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com