Khamis, 3 Jun 2010

Isu Panas - Blogger Penipu

Wah, thanks pada semua yang kongsi link dengan gua.

Gua pun tertipu sikit juga tapi nasib gua sedar waktu awal bulan 5 lagi. Gua malas kecoh sebab takut gua kena maki pula nanti. HAHAHA.

Kalau gua tak sedar dan baru gua dapat tahu malam nih mesti sedih dan panas gila kan. Hahaha.

Nak buat macam mana...kesian pada sesiapa yang caring pada blogger gila nih.

Apa - apapun, puisi ko tetap menarik dowh. Harap itu memang entry hasil nukilan ko lah. Kalau tipu juga tak tahulah aku.

P/S : Kepada Sesiapa Yang Terlibat Korang Relaks Sudah. Baik Join Aku Makan Coklat Cadbury Lagi Best.


P/S : Senang - Senang Korang Pergi Tengok Blog Aizul Marcello. Link Dia Ada Dekat Bahagian Komen Entry Nih.

37 ulasan:

  1. hans,
    aku tahu siapa.
    haha.
    ;)
    nasib aku tak kenal dia.

    BalasPadam
  2. samalah... aku pun tgh mkn cadboury gak..

    aku bru tahu hari ni.. hahah..
    tertipu..

    BalasPadam
  3. sape???? hans???? sape????

    BalasPadam
  4. ... betapa menariknya entri ini :)

    BalasPadam
  5. uiks.siapakah?
    Brpuisi?
    Seperti ku thu siapa.
    Hehe.
    Die menipu anda?bgaimanakah?

    BalasPadam
  6. uiks.siapakah?
    Brpuisi?
    Seperti ku thu siapa.
    Hehe.
    Die menipu anda?bgaimanakah?

    BalasPadam
  7. hans sorry curik ruang kat sini..

    for those yang nak tau, log on to
    http://aizulmarcello.tk

    BalasPadam
  8. hah
    korang masuk dkt blog Abang Marcello nih kalau nak tau sapa blogger tu
    ini info full punya
    haha

    no hal lah aizul

    BalasPadam
  9. sudah lihat dari blog aizul.

    dia tipu ka??.
    macam mana kau tau hans?..=))

    dasat lah.

    BalasPadam
  10. yew2... da tgk blog bro marcello td.. hu3x..

    BalasPadam
  11. hmm..tunggu la reaksi dari blogger tu camne

    BalasPadam
  12. hidup 100 hari lagik??
    biar betik.. dia bohong camtu.. kira cam doa tu..
    kita kalau bolay nak idup lame2..masih tak ready nak pergi...

    err.. cane kalau dia tak tipo ek??

    BalasPadam
  13. aduhai, pedas rasanya pipi bilo dengar orang ngomel bab puisi [tetiba perasanlah pulak aku]

    BalasPadam
  14. erkkk mcm ni pun ada ke? mcm mana resia bley pecah ekk? heh mcm2 hal lah hmmmm

    BalasPadam
  15. Uihs..awas kaki penipu.. tapi siapa yerk..sekeh sekeh jer..

    BalasPadam
  16. Uihs..awas kaki penipu.. tapi siapa yerk..sekeh sekeh jer..

    BalasPadam
  17. aku ke wey? blog aku bayk puisi gak... hahahah

    BalasPadam
  18. ah...
    masham2...

    ni yg gwa ske ni...
    RAGE!!!!!!!!!
    gyahahahahah~

    BalasPadam
  19. pergh!
    gile kuang asam itu anak!
    ayat gile tak bleh blah!
    muka suci nak mati bhai!
    ya adoiii
    weh story sket kat aku weh.
    nak taw gak sejak bile die menipu neh???

    BalasPadam
  20. alamak.. apa citer nie hans.. huhuhu

    BalasPadam
  21. hai salam ziarah..hehe..saje nk nyibuk..sape tu yg main tipu2 tu..hiks:p

    BalasPadam
  22. klu bkn my uncle yg selongkar, sumer org akan terus jd bodoh & biarkan die terus menipu..

    ramai yg ckap dh lama sedar..tp xde lgsg usaha nk buktikan... huhuhu..

    pape pun, THANKS TO ANUAR KAMARUDDIN yg berjaya slongkar sgala penipuan ni dgn bntuan 4 lagi kenalan beliau!

    BalasPadam
  23. wahhh aku tertipu juga,,tdk....
    ish2x..pelik2 n macam2 org zaman skrg..

    BalasPadam
  24. Kongsi~!

    http://teruskanberjalan.blogspot.com/2010/06/siapa-kenal-safwan-husaini.html

    BalasPadam
  25. http://ceriteraarieve.blogspot.com/2010/12/qesah-blogger-penipu.html

    yang ni kes terbaru!!!

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com