Khamis, 10 Jun 2010

Macam Mana Nak Dapat Award? Alah Pada Tag? Mana Nak Tonton Dunia Baru Reunion?? Ini Jawapannya!

 Award?

Petang tadi dekat chatbox blog aku ada satu soalan yang membuatkan aku teruja. Soalannya ialah :-

Syafiq_Miky: Nak ty ? Bgaimana nak dptkan Award ? Please help me ..:(

Adess! 1st time orang tanya aku soalan nih dan mengikut akal fikiran aku semestinya award yang blogger - blogger selalu bagi tu kan? Kalau itu award yang dimaksudkan jawapannya mudah sahajalah.

Untuk mendapat award bergantung pada budi bicara blogger tu lah. Kalau dia nak bagi kita ambil lah. Kalau dia tak bagi kita pun duduk jer diam - diam. Hahaha. Jadi, rasanya saya sudah membantu anda barangkali Syafiq Miky.

Tag?

Seperti yang kebanyakkannya sedia maklum, aku nih memang tak suka dan tak akan buat tag sehingga baru - baru ini digelar blogger yang alergik pada tag. Hahaha. Pada tahun pertama aku berblog aku amat gila membuat tag. Jadi, sekarang aku dah bersara dari membuat tag.

Jadi, jangan tag aku tau sebab aku memang tak akan buat tag. Nak bagi award tak apa. Hahaha. Harap maklum yer.



Dunia Baru Reunion

Ramai tanya aku mana aku tengok drama nih sebab tak ada dekat tv pun. Mestilah tak ada dalam tv sebab dia drama online. Hohoho. Korang boleh click dekat sini Dunia Baru Reunion dan sekarang baru episod Ke-2. Setiap minggu ada 3 episod yang akan disiarkan pada Isnin, Rabu dan Jumaat.

Setiap episod dalam 5 minit macam tu jer. Tak lama pun. Tapi, yang best tu tadi aku tengok si Opie gemuk gila. Excited plak aku tunggu next episode. Aku tahu ramai minat siri nih sebab tu aku cuba berkongsi dengan korang yang masih tak tahu pasal Dunia Baru Reunion nih. Selamat menonton!


P/S : Ramai Pula Suruh Aku Buat Siap - Siap Episod 31 Siri ADKDA. Aku Cuba Siapkan!

13 ulasan:

  1. aku pun malas nk buat tag .. tp sbb dah kene tag .. kene jaga hati org yg kasik tu pulak .. haha

    baik kan aku (dgn muka poyo)

    BalasPadam
  2. haha.
    kan?
    elyana dah besar sikit.
    ;)

    BalasPadam
  3. ade 2 tag blom siap...huhuhu..


    ~weh..apesal aku tak tahu menahu pasal dunia bru reu neh...ish2..
    thanx ek...

    BalasPadam
  4. hahaha..
    ak pun malas nk wat tag..

    weh ko bile nk bg ak award???

    dunia baru???
    x tgk pun..
    hahahaha

    BalasPadam
  5. Malam ni aku pun gigih nak menulis BBC chapter 27

    BalasPadam
  6. tengs. aku nak p tengok cerita fav aku tu. :D

    BalasPadam
  7. wah dunia baru...dolo aku sll follow ctr neyh..tp mang btl an si opie tue dh b esar skng ni....huhu...mcm x caya lak...

    aku x sbr nk tgg next epi...=D

    keep up gud work hans!!!

    BalasPadam
  8. laa..baru taw diorg de reunion..hehe.

    ice pn mls nk buat tag n tempek award..hihii..bkn allergic..tp nth la..ngee :P

    BalasPadam
  9. elyana dah kawin jadi gemuk lah sikit haha

    BalasPadam
  10. aku pon dah byk tag tertunggak neh!
    next time jek laa aku buat!
    neh,
    aku tag ko sume tag yg aku penah dan akan buat!
    muahahahahahahahaha

    BalasPadam
  11. oloh nape tk tnjuk kat tv je huu

    BalasPadam
  12. dah orang bagi, aku layankan jela tag2 tu heheee

    BalasPadam
  13. macam mana nak buat tag tu?? sorry la tak tau la..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com