Ahad, 13 Jun 2010

Siapa Tahu Apa Kesudahan Iklan Nuffnang - Ronnie Got Lucky

Kepada sesiapa yang rajin click iklan nuffnang tu, aku nak ambil kesempatan nih nak bertanya dekat korang semua. Pernah tak korang terjumpa iklan nuffnang yang bertajuk Ronnie Got Lucky? Dan korang pernah click tak? Dan bila korang dah click korang tengok tak cerita tu?

Aku tanya nih sebab aku mampu tengok sampai part yang pompuan cina gemuk tengok badak sumbu mengawan dalam laptop dia jer. Hahaha. Lepas tu dia suruh install Internet Explorer kan. Lepas install baru leh tengok sambungan dia. Adoi! Masalahnya I.E installer tu untuk Windows XP dan Vista jer. Macam aku nih guna Windows 7 kalau install I.E version 8 ke apa tu boleh ker?

Sesiapa yang dah tengok boleh bagitahu apa ending cerita nih tak? Aku suka tengok cerita tu. Lawak dia tak leh blah. Hahahaha.

Kepada sesiapa yang ada apa - apa soalan tu bolehlah hantar email dekat aku yer. Email ada dekat sebelah sidebar nih. Apa - apapun aku tak sabar menunggu episod akhir Coffee Made Love Story dengan episod terbaru The Rookie nih. Hohoho!

P/S : Iklan Dekat Nuffnang Sekarang Yang Mempunyai Video Semakin Kreatif. Aku Suka!

12 ulasan:

  1. coffe made love story tu kan dh kuar epsod 3..yg lain tu aku tak layan..err..cam jiwang lak..lol

    BalasPadam
  2. langsung tak melayan smua tu :)

    BalasPadam
  3. eh ko pon tengok gak enk eonnie got lucky?
    aku pon layan iklan tu.
    siap post kat FB lagi.
    tp aku tak dpt tgk sampai habis laa..

    BalasPadam
  4. aduh..x pernah lak tgk lak iklan tu.part tgk badak sumbu mengawan tu dah nak wat aku ketawa..baru bara post ni..blom tgk iklan tu lagi..huhu

    BalasPadam
  5. Wahahahah... serius aku tak tahu... tak pernah dok belek iklan kat nuffnang

    BalasPadam
  6. aku tak faham apa yang ko merepek nie

    BalasPadam
  7. Hahahahha...dah tak ada benda lain org cina tu nak tgk,...badak sumbu mengawan gak dia nak kacau...hahahha

    BalasPadam
  8. dinda pakai 7 + IE8.. ok je.. :)
    btw, dinda has tag ur blog, read this http://blogdindateja.blogspot.com/2010/06/my-first-award.html

    BalasPadam
  9. aniss da tengok..
    tp sampai tang install je...
    pastu...
    xtahu la....
    sedeh betol la...

    BalasPadam
  10. dah tgk dah smpi ending ronnie got lucky tu, nanti die email pompuan tu..ckp nk jumpe, pmpn tu setuju nk jumpe esoknya, dia g taman, yg kelakarnya si ronnie tu still dgn attire kena rompak tapi muke berbalut sbb kena belasah tu.. die tgu lama last2 dtg si pmpn yg bg die email tu.. rupe2nya pmpn tu pakai topeng, die sbnrnye lizzy tu.. haha and die menyamar jadi hampir sparuh watak kat situ. main point sbb laki tu suke tgk movie, and pmpn tu bljr belakon biar sama level dgn laki tu.. the end.. lol panjang komen

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com