Ahad, 27 Jun 2010

Survivor Season 20 : Heroes Versus Villains

Petang tadi tengah best tengok cerita - cerita dekat Youtube tiba - tiba teringat pasal reality game Survivor. Yang aku tahu kali akhir aku tengok survivor dekat China ke apa yang ada peserta nama Peh Gie tu. Lepas tu NTV7 dah tak tayang dah tak silap aku.



Saja usha - usha dekat youtube dan terjumpa season nih. Apalagi! Terus tengok! Sekarang tengah tengok episod 1. Nak loading punya lambat. 1 episod ada 9 part plak. Hohoho.




Sesiapa yang dah tengok boleh bagitahu siapa menang season nih? Peserta yang aku kenal Rupert, Amanda, Rob, Cherie, James...best betul nih! Layan kejap! Chow!

P/S : Dah Season 20 Dah Rupanya! Aku Dah Terlepas Banyak Gila Season2 Survivor Nih. Hahaha!

12 ulasan:

  1. gila lama aku x tgk survivor

    BalasPadam
  2. biar betik dah season ke 10?!
    memang terbiar sungguh aa.. ;)

    BalasPadam
  3. paling ikot season 1 je

    BalasPadam
  4. aq nak ikot terkejut ngan kyo_9 bleh?

    terkejut gampang der....

    nampak sangat dah lame aq x follow survivor nih.... har har har

    BalasPadam
  5. kat NZ tgh main gambar ni..so far rupert dah terkeluar.tinggal 4 orang lagi kot if tak silap

    BalasPadam
  6. erkk episod ni gua tak tengok lagi lah. haha kalau naruto gua layan

    BalasPadam
  7. ak dh abes tgk sejak bln lps lg bro..pemenang dier sandra...;)

    dh lame dh main kat us...klu rs nk tgk citer series kat us bole donlod kat sini:

    http://ev0.in/

    BalasPadam
  8. aku mlas follow bnde ni coz bnyk sgt season nye...
    xslap aku follow smpai season 6 kot...

    BalasPadam
  9. Aku lgsung xbeminat nk tgk

    BalasPadam
  10. cm best jer tp nk download tue yg mls tue.huhu

    BalasPadam
  11. cm best jer tp nk download tue yg mls tue.huhu

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com