Isnin, 21 Jun 2010

Tolong Saya!!! Menang Loteri!!

Email 1 : Saya sudah menikahi mas Joko pada tanggal 21 Januari yang lalu. Ditakdirkan bahawa mas Joko sudah meninggal dunia. Tiba - tiba keluarga suami saya berkata bahawasanya saya tidak layak untuk mewarisi harta peninggalan arwah Mas Joko. Kononnya, perkahwinan saya tidak sah. Jadi, sekarang saya hanya tinggal sehelai sepinggang. Saya harap kamu sudi membantu saya. Sila balas email ini dan saya akan beritahu kamu apa yang patut di buat.

Email 2 : Email anda telah terpilih sebagai email bertuah untuk memenangi hadiah berupa wang tunai RM100,000. Sila balas email ini untuk menuntut wang anda. Segala langkah - langkah untuk mendapatkan wang akan diberitahu pada email seterusnya.

Itu antara email - email yang aku selalu terima. Walaupun aku menyenaraikan email itu sebagai spam tapi pasti akan ada juga yang baru dapat menceroboh inbox aku. Adoi! Penat mahu click button DELETE. 

P/S : Kalau Email Nombor 2 Tu Betul Dah Lama Aku Kaya Raya. Hahaha.

15 ulasan:

  1. sy ada dpt sms..anda menang pwerroot..5k la..10k la..chiss

    BalasPadam
  2. pakai la gmail.aku tak pernah dapat pape pun start pkai gmail..klu yahoo mail mmg blambak la spam die hahahah

    BalasPadam
  3. ekekekekekeh....

    ingatkan bonar la tadi...

    tapi selalu emel2 cmtu tipu je...

    tapi pelik juga la knpa ada yang

    masih percaya...

    cuba fikir secara logik la...

    sape la yang senag2 nk bg duit

    banyak pada kita...jgn sbb gelap

    mata tgk jumlah yg bnyk dah laa...

    fikir2kan la...

    BalasPadam
  4. hahaha... aku pun selalu dapat email camtu...

    paling tak tahan yang nombor 2 tu...

    kat email aku plak penuh dengan mail nak cari downline... hahaha...

    paling best sampai guna nama dato dr. fadzilah kamsah tu... hahaha... siot btol...

    BalasPadam
  5. ak malas nk bkak email akk=u sbb ni la...
    ngarut je...
    wat penoh inbox aku je...

    BalasPadam
  6. nis penh dpt
    tp tak layan pon
    hohoh

    BalasPadam
  7. haha.... same la...sllu sgt dpt emel gtu...hmm..klu la btul kan... da tak layan da blog2 picisan cmni...erk..haha

    BalasPadam
  8. E-mail tipu..
    Jgn mudah percaya..
    Sis pon slalu terima email cam tu..
    Adeiii...mcm2 jer lah penipuan skrg nih..

    BalasPadam
  9. haah..
    gmail mmg xde dpt emel2 bengong cam tu...
    yahoo, mmg ade laa..

    BalasPadam
  10. haha...aritu ader owang call aku..buat2 la aku lyn die,suoh dier tggu kat mid,amek duet...padahal aku bantaikan tdoor jer..hahhaahhaha

    BalasPadam
  11. ntah ntah bukan spam ouh, memng betol, saje je nak uji kita, haha :)

    jemput lawat blog :D
    aiz batu campur - tips mengelakkan perut buncit, haha

    BalasPadam
  12. yya betul.. itu tak kira yang dismsm kata menag itu ini sampai ratus ribu.. giler lahhh...

    BalasPadam
  13. sayelah ketua pemberi wang itew.

    NGIAHAHA,

    BalasPadam
  14. aku baru ingat nak bagi senyuman paling manis kat ko spaye ko blanje aku. tak jadi ah camnie

    ahahahaa!!!!

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com