Jumaat, 11 Jun 2010

Wanita Kelihatan Cantik Bila...Lelaki Kelihatan Kacak Bila....

Bagi pandangan kasar gua yang kacak nih lah kan...seorang wanita tu boleh diukur kecantikan wajah dia sewaktu bangun pagi daripada tidur. Waktu tu lu semua boleh tengok wajah original wanita selepas rambut serabai, pipi sembab sikit, lipstik dah tak ada dan lepas mengelap air liur basi. Kalau waktu buat semua tu masih lagi cun hakikatnya memang wajahnya sangat cantik. Hohoho.




Bagi lelaki - lelaki kacak seperti gua pula, waktu kekacakan kami semua semakin terserlah selepas mandi. Jika tidak percaya selepas mandi silalah usha wajah masing - masing depan cermin sambil membetul - betulkan rambut dan janggut. Memang seriously sangat kacak dowh! Untung gua jadi orang kacak sebab lepas mandi bertambah - tambah kacak!




Haih, sejak 2-3 menjak nih gua asyik jumpa cerita pasal kembar - kembar yang comel jer dekat internet nih. Gua rasa jodoh gua dengan wanita yang ada kembar kut. Tak pun wanita yang ada genetik kembar. Kepada sesiapa yang ada genetik kembar atau memang ada kembar dan paling penting cun silalah offer diri jadi kekasih gua yer. Wakakaka.

P/S : Misi Mencari Wanita Kembar Yang Cantik Luar Dalam. Misi Gagal? Misi Berjaya? Akak Misi? Adess!

15 ulasan:

  1. ha ah..lpas mndi an..slalu prasan,,,tpi bt2 x prasan.....kah3

    BalasPadam
  2. asal plak pmpuan kne tgk wktu bgn tdo n laki lps mndi...x fair tp mmg ad owg ckap sal pmpuan 2... hehhehee.. tp laki nye cm x btol je... hahahaa..coz lpas mndi semue segak...

    BalasPadam
  3. aku takde kembar. so takleh la nak ngorat ekau yang kacak tu hahahaaaa

    BalasPadam
  4. orang lelaki waktu bangun tido-->paling serabai..itu kenyataan..hahaha

    BalasPadam
  5. lelaki kalo kacak time dier cukur janggut or misai..wakaka

    BalasPadam
  6. dtg la blog aku. tgk muka baru bangun tido aku.
    lalalala~

    BalasPadam
  7. orang bila bangun.. muke cam teddy bear.. hhahahahha.. agaknye pasal badan chubbby kot.. ngan pp yg tembam.. haha

    BalasPadam
  8. hans! aku kemabar weh!!
    jom isi borang..hakhak

    BalasPadam
  9. ya la..memang terasa sangat la cun nya bila baru bangun tido..buka mata gi toilet..kt cermin tengok muka rambut menggerebang ikal..muka mulus sembab..nampak bibir monyok munggil..
    serius memang sangat paling cun la tu..hu3

    BalasPadam
  10. Apa-apa pun, kecantikan dan kehensoman tu boleh dilihat selepas lelaki dan juga perempuan bangun dari tidur.. Tapi sebebnarnya kecantikan dan Kehensoman hati tu lagi penting.. hehe

    BalasPadam
  11. Aku suka wajah aku selepas bangun tido... hahahaha

    BalasPadam
  12. gurls kalu bgun tido n kucing dy tgk muka tuan dy n tak lari, mmg cun lah tuan dy tu hi3 .ni fakta ao.
    and we called it as gorgeous!!

    yg x kembar xley ke register jg teman? he..

    BalasPadam
  13. pasal perempuan tu memang setuju lah.
    waktu tu lah natural beauty wanita terserlah. chewah!
    tapi, kalau lelaki tu tak setuju.
    sebab kalau dah mandi, confirm lah muka fresh nampak smart dah siap basuh muka semua. tttiiipppuuu! haha. :p

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com