Sabtu, 26 Jun 2010

Yehaaaaaaaaa! Spainbob Dapat Menyerap Kepedasan Cili Sos!!

Akhirnya aku dapat tidur lena.

Spainbob 2 - Chile Sos 1

P/S : 
Torres Nih Entah Apa - Apalah! 
David Silva & Inniesta! 
Jom Makan Burger Dekat Gemilang! 
Aku Belanja! Haha!

7 ulasan:

  1. nyawa nyawa ikan je tu haha

    BalasPadam
  2. Spain jmp team mane lak nnt?

    BalasPadam
  3. xley bla spainbob..haha. tp yea juge!
    dan ye..apekah torres tu?? geram btol.. tp xpe..aku ttp setia dgn torres..hoho.
    player chile dem! mcm nak main rugby aku tengok..huish

    BalasPadam
  4. alah rilek la. chile je. takkan tak boleh menang kot. kikiki...

    saya tetap sokong the blue samurai =P

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.