Selasa, 6 Julai 2010

Bila Spain Lawan Germany?

3-4 hari nih busy betul dengan dunia baru jadi memang tak sentuh surat khabar langsung. Jadi, bila Spain lawan Germany? Holland lawan Uruguay hari nih kan?

Comel kan icon nih? Bro Neo Marco bagi aku! Hahaha! Geram aku tengok! Macam nak makan pun ada icon nih sebab bentuk macam buah limau jer! Hahaha!


http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020681.gifhttp://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020681.gifhttp://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020681.gifhttp://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020681.gif

9 ulasan:

  1. alalala~
    mmg comey!
    tak penat ke bjoget pegang bendera cik oren?
    heee ;)

    BalasPadam
  2. ko spain ke bro? lepas england kena 3, argentina kena 4, aku yakin spain akn kena 5-0... hahaaa

    BalasPadam
  3. alalala..... jom makan mereka!!

    BalasPadam
  4. alololo comey nye ye
    spain n germany maen esk la..
    pg ney holand uruguay.
    go germany go!

    BalasPadam
  5. Amboi,sampai 4 ekor ko letak bro.Hahaha

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.