Sabtu, 28 Ogos 2010

Aku Dah Kata Lisa Surihans Dengan Aku Memang Ditakdirkan Bersama Di Sini..Hahahaha

Sebelum nih aku pelik juga sebab apa Lisa Surihans seperti merajuk dengan aku jer. Penat aku memikirkan apakah kesalahan yang telah aku lakukan pada dia. Fikir punya fikir memang tak ada kesalahan pun aku dah buat sepanjang perkenalan kami nih.

Tiba - tiba tadi aku terpandang satu benda dan aku yang masih belum mandi tengahari nih tiba - tiba terasa segar seperti baru pulang dari Spa. Hohoho! Memang ditakdirkan kami berdua bersama akhirnya. Inilah benda yang aku pandang tu. Hahahaha! Dia datang ke blog aku. Hohoho.


Hah! Itu bermakna Lisa Surihans memang sentiasa mengingati aku! Hahahaha! Tiba - tiba aku teringat entry lama aku pasal Kekasih Baru Lisa Surihani nih. Hahaha. Memang sudah terbukti gambar ini memang 'asli'. Kahkahakah!

Apa - apapun, hari ini ialah hari yang sangat indah rasanya. Asyik tersenyum sahaja! Baiklah, mahu pergi mandi sambil menyanyikan lagu OST LBS atau Adamaya. Kahkahkahkahkah! Lisa! Raya nih jangan lupa datang rumah yer! Hahaha!


P/S : Otak Menjadi Gila Seketika! 
Mungkin Akan Kembali Stabil Selepas Mandi! Hohohoho!



Perhatian Semua :

Acer Aspire One untuk ANDA Miliki Secara PERCUMA!
Click Gambar Untuk Ke Link Contest!
Mai Join Lekas Sebelum Terlepas Peluang!

32 ulasan:

  1. hahahaha kelakar..lawak gambar tu..

    BalasPadam
  2. gambar tepek muka ko tu memang nak kena tampo...

    BalasPadam
  3. minat rajnikanth yer...akak pown...besh giler dier....

    BalasPadam
  4. haha..memang terbaik la..
    aku pun baru perasan iklan tu semalam..hehe

    BalasPadam
  5. haihhh...xbley kalah tuuu...hahahha

    BalasPadam
  6. bawak2 ler gi mandi copek2!!
    h0Ho!

    BalasPadam
  7. ekekekkekeke terhibur sat tgk picca.
    walahhhh lagu ni wat akak x sabo nak balik mesia ni

    BalasPadam
  8. hahahaha!!! terkeluar kahak aku tengok gambar tu

    BalasPadam
  9. fulamak! hahah..weyh.aku nak gak gambar camtue..kuang2..

    BalasPadam
  10. loorr.. ingat betullah si lisa dtg.. rerupanya... hihihihihihihi ok laa tuh...

    BalasPadam
  11. Pengsan Lisa tgk gambar ni... hahahahaha. Lawak....

    BalasPadam
  12. wahh...posing maut!esp model lelaki tu..sape ntah

    BalasPadam
  13. haha bro... ko ni wat lawak la...

    BalasPadam
  14. LOL...
    jgn sampai mandi w***b dah la.. :D

    Pendapat anda?
    Awak, boleh pakai purdah tak?

    BalasPadam
  15. nak jugak dia wat entri pasal tuh!!!!
    ceh!!!!

    hahahahahahaha

    BalasPadam
  16. hahah..
    nilah akibatnya asyik mandi lambat..
    hahahah..

    p/s; tggu lisa dtg blog aku plak..

    BalasPadam
  17. agak agak la kan gambar tu kalau ye pun hahaha ini sudah lebih

    BalasPadam
  18. hahahahaha! gelak guling guling ni!

    BalasPadam
  19. wat der fffuuuu----

    (terus pergi download photoshop)

    BalasPadam
  20. wat der fffuuuu----

    (terus pergi download photoshop)

    BalasPadam
  21. tu dia aih love is faling down nmpk.haha.:)

    BalasPadam
  22. pandai ek buat macam ni..akak belajar ashik tak berjaya ajer nak buat..

    BalasPadam
  23. gila la hans..punya fanatik..hehehe

    BalasPadam
  24. tak boleh blah betul gambar kat atas tu.. hahaha

    BalasPadam
  25. galaknya hans nih! hahaha :D

    nice edit :D

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com