Rabu, 18 Ogos 2010

Alhamdulillah! Sekarang Ada 4 Buffered Earning! Tips Mendapat BE?


Aku tadi bukalah Earnings nuffnang sebab nak tengok macam mana prestasi BE aku. Alih - alih tengok kenapa nampak macam lain jer BE aku nih. Rupa - rupanya dah bertambah dari 2 menjadi 4 BE. Hohoho! Syukur alhamdulillah!

Tak tahulah kenapa nuffnang nih murah hati sangat nak bagi BE dekat blog aku. Aku tersangatlah gembiranya dengan kejadian - kejadian seperti nih. Kalau boleh nak setiap masa dapat BE. Hehehe! Ada juga yang bertanya. Macam mana nak dapat BE? Aku boleh simpulkan dekat sini beberapa kemungkinan untuk sesuatu blog tu mendapat BE :-


1) Sentiasa update entry di blog anda. Sehari sekali mungkin!

2) Sentiasa meningkatkan jumlah visitor blog anda. Lagi banyak lagi bagus. Mungkin blogwalking adalah cara terbaik!

3) Sentiasa update poll nuffnang anda supaya pihak nuffnang tahu blog anda aktif.

4) Takdir! Hahaha! Sebab semua orang boleh dapat BE!

5) Korang tak payah fikir sangat! Bila korang nak mesti susah nak dapat tapi bila korang buat biasa - biasa jer mesti waktu tu BE datang! Hehe!


Apa - apapun, aku ponteng kelas pagi nih dan petang nanti aku nak mula membaca bahan - bahan untuk buat assignment. Selamat berpuasa hari ke-8 yer semua!


P/S : Sudah Banyak Assignment Yang Menanti.


Perhatian Semua :

Acer Aspire One untuk ANDA Miliki Secara PERCUMA!
Click Gambar Untuk Ke Link Contest!
Mai Join Lekas Sebelum Terlepas Peluang!

37 ulasan:

  1. Selamat memonteng kelas!hahak~

    BalasPadam
  2. same la kiter..i pon ade 4 BE skrng ni..
    best kan..hihihihi..

    BalasPadam
  3. rezeki bulan Ramadhan..hehe
    slmt ponteng n buat esemen! ;)

    BalasPadam
  4. suke dan sayang dengan nuffnang..
    kan.....??

    BalasPadam
  5. tahniah!

    jom join contest hanss!dpt duet raya arini jugak!

    BalasPadam
  6. serunuk kan dpt BE berketol2 ?

    akk pune skrg ni 3 jek..sebelum ni 4 , satu dah pencen

    xpe la syukur alhmdllh :)

    eh hans remove ler iklan sis tuh

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah.. rezeki ramadan kamu.. lepas ni boleh lah bagi duit ghayer.. hikhikhik.. (^__^)

    BalasPadam
  8. ponteng?. ish. ish

    tahniah dapat B.E. blanje2!

    BalasPadam
  9. bagus lah.. ada side rezeki =)

    BalasPadam
  10. tips tingkatkn trafik tu je btol.yg laen xtepat.

    BalasPadam
  11. Deme selalu saja dapat BE yer..Tahniah..

    BalasPadam
  12. tahniah :D
    slamat ponteng kelas
    slamat buat assignment
    selamat posa ari ke 8
    hee ~

    BalasPadam
  13. saya ada 8. boleh pinjam 2 untuk cukupkan 10?

    (saja nak menunjuk)

    Astagfirullah.

    BalasPadam
  14. tue la..time tak sangka tue yg dapat tue huhuu

    BalasPadam
  15. me too la hans.. sempena bulan ramadhan kot... heheheh amin.. jom la kiter main klik klik nunang.. keh keh keh... dah klik sini dah :D buat duit raya okeh.. :D

    BalasPadam
  16. waahh..congrats hans!
    tapi ko mmg layak pun dpt BE byk,ko rajin up entry.kdg2 x sempat nak baca

    Latest entry grafik novel gua ~ Kalau Aku Bendul Kau Apa?Bangang?

    BalasPadam
  17. asal ko ponteng....huhhhu..aku still xphm cmner buffer tu..n cneer nk update poll tu

    BalasPadam
  18. entah la.. x berapa paham mcm mana leh dpt BE ni...
    kekanda ada..kekadang x ada...x per..
    tu namanya rezeki di bulan ramadhan...hehehe

    selamat berpuasa yek

    Sumijelly.com

    BalasPadam
  19. x reti sgt la pasal mende alah nie...
    x kisah la ada be ke xda ea..hehee

    BalasPadam
  20. alah seronoknye tengok org dok buat duit..
    hahhaa..

    thanx hans for da info=p

    BalasPadam
  21. emmm...ak pasang BE..tap aku tak tahu ape function die..haha

    BalasPadam
  22. awal2 bulan aritu aku resah sebab takde BE ni.. tapi bila aku wat tak tahu je mencanak dia masuk..rezeki2.. :D

    pendapat anda?
    Susah ke berblog

    BalasPadam
  23. ches~ aq ingat ape bende la tadi tips... har har har

    takdir!!! wakakakaka

    BalasPadam
  24. takdir ke rezeki? hehehe...
    melimpah ruah rezeki ang...nak dekat raya leh beli guna duit nie :)

    BalasPadam
  25. semakin murah rezeki kau sekarangkan. alhamdulillah :)

    BalasPadam
  26. banyak2 kan lah bertanya soalan kepada nuffnang.. mane tau rezeki datang kan.. Congrats

    BalasPadam
  27. Dah lama aku tak fokus pd Nuffnang atau ads lain. Hehe... Jadi hiasan jek. Bg nampak cantik. :P

    BalasPadam
  28. aku pun ada 4 jgk sama mcm ko tp sblm bulan puasa la sepanjang bulan puasa langsung x naik! adoi... eh! smua aku buat kecuali no 3 tu.. ape benda poll tu??????

    BalasPadam
  29. nuffnang ni macam satu corak yang cantik sisi blog gua:) masih belum rasa untuk serius haha mungkin kelak siapa tahu.

    BalasPadam
  30. oh ye..
    takdir tu btol..
    poll mcm x sure..
    aku xde poll pn ok jerk..
    hahaha..

    BalasPadam
  31. best nye ade 4 BE..takdir menentukan..

    BalasPadam
  32. salam again hans !

    smlm sis cek BE dah jadi 4 balik...sejibik sume iklan same mcm hans punye...yeayy...:)

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com