Rabu, 25 Ogos 2010

Digi Sayang Aku Agaknya! Hahahaha!

Alhamdulillah! Kuiz pertama Mandarin aku score walaupun hakikatnya hari tu aku tak tahu pun apa aku jawab. Kehkehkehkeh! Syukur sangat - sangat! Tadi pun insyaallah boleh jawablah kut! Malas nak terlalu yakin! Aku harap - harap aku mampu score mandarin untuk semester nih!

Yeah! Macam biasa bila aku dapat BE a.k.a Buffered Earning mesti setiap pagi sebelum ke kelas aku akan check angka dekat B.E aku tu dah berapa. Naik ker? Turun ker? Sama ker? Alih - alih tengok B.E aku bertambah lagi satu menjadikan B.E sekarang ada 5 semuanya! Hohohoho!


Kau tengok sampai 3 sekali Digi bagi B.E. Nih sah Digi sayang aku lebih nih! Kehkehkehkeh! Terima kasihlah Nuffnang dan terima kasih juga pada DIGI! Apa - apapun, aku suka DIGI sebab iklan dia sangat kreatif cuma sekarang dah tak wujud orang kuning macam dulu - dulu kan?

Kalau dulu memang Orang Kuning tu menjadi salah satu iklan kegemaran aku dekat television tapi nampaknya mungkin Digi nak cuba nak cara lain pula untuk mempromosikan produk mereka. Apa - apapun, terima kasih DIGI! Terima kasih Nuffnang! Hehehe!



P/S : Nanti Update Story Best Punya! Nak Rehat Kejap Sebab Penat Gila Nih!




Perhatian Semua :

Acer Aspire One untuk ANDA Miliki Secara PERCUMA!
Click Gambar Untuk Ke Link Contest!
Mai Join Lekas Sebelum Terlepas Peluang!

14 ulasan:

  1. wah~~masyukk la~bole blnje aku!hahak

    BalasPadam
  2. kuningla blog ini jadinyer...hehe

    BalasPadam
  3. aku agak da
    mesti pasal BE
    cisssss~






    :P

    BalasPadam
  4. Perghhh~!!!
    Rezeki mencurah-curah...
    Bersyukur laa hehehee~

    Lepas nie leyh arr hang belanja aku ayam kentaki sama cheezy wedges seperti yang hang janjikan dulu~~~

    BalasPadam
  5. tahniah hans..
    sure dpt riban2 ni..
    cikai2 pn rat2 nih..
    hohohohoho..

    BalasPadam
  6. bagus la dapat BE... hehe saya tak perna merasa lagi dapat BE nih... hehe

    BalasPadam
  7. aku pun nak gak!!!!

    digi bagi aku 2 je~

    huhuhuhu

    BalasPadam
  8. lepas ni meningkat la income blog ni..hehe

    BalasPadam
  9. aah la DG berkenan nak buat ekau jadik menantu...tihihih..menantu org kunin...keh3x..

    yelah,rindu sama iklan org kunin itu...sgt kreatif

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com