Sabtu, 28 Ogos 2010

Lagi Sekali Entry Aku Berkisar Tentang Kenapa Aku Meminati Filem Tamil Dan Bollywood!

Semuanya yang aku suka ada dalam video nih! Hehehehe! Selamat Menonton!

P/S : 
Sila Click Button Stop 
Pada Lagu Balik Kampung Di Bawah 
Untuk Lebih Fokus Pada Video Ini!






Perhatian Semua :

Acer Aspire One untuk ANDA Miliki Secara PERCUMA!
Click Gambar Untuk Ke Link Contest!
Mai Join Lekas Sebelum Terlepas Peluang!

24 ulasan:

  1. sama macam abang aku, minat ngan citer hindustan.

    BalasPadam
  2. aku pun minat hindustan tp skang da kurang...
    cite lame lg better than now

    BalasPadam
  3. hindustan skang ni byk sgt elemen barat (sexy + aksi panas + hero asyik nak buka baju + heroin badan kena gebu). jalan cerita? huhuhuh

    BalasPadam
  4. action takmau mau!!~

    kalau naik motor slide bwh lori pastu keluar naik balik moto.

    BalasPadam
  5. mak ai.... klip yang pertama kete terbalik yang sangat2 mengarut~ har har har lame lak tuh~ ngehahahhahahaha

    yang kedua? 1 VS 100? ngehahahhahaa terbang2 kot? har har har mustahil2..
    sound effect? jangan cakap r... har har har 1 hit KO!

    Ngehahaha kete bleh terbang? tetibe... pahtu kuda masuk bawah lori? har har har

    Moto terbang lebih 10 meter? Bapak r... har har har

    okeh sumpah ngarot! har har har

    sarjan polis yang samurai~ horror2... har har har

    okeh last sekali aq nak menuntut ilmu kebal bleh? har har har bleh terpantil balik kne kat penembak... ngehaha

    BalasPadam
  6. memang peminat setia betol la hans.. =)

    BalasPadam
  7. suami akak memang minat dengan cerita tamil..lepas tu anak pulak study kat india...baguslah tu kannnn..


    orang indonesis tu cuma orang upahan yang tidak berpelajaran..bila dapat wang dan makanan mereka sanggup berbuat begitu.

    BalasPadam
  8. hindustan aku boleh layan..tamil??xtau nak layan macam mana..hehe

    BalasPadam
  9. hahaharam kejadah over sangat kot acting nya. tapi akui lah filem mereka sekarang makin bagus

    BalasPadam
  10. hang memang cari pasai dgn aku..tamau kawan!!!

    BalasPadam
  11. saja nak perangat aku..mentang2 la aku tak boleh raya kat loq staq..wuwuwu..psang plak lagu BALIK KAMPUNG..memang berapi der

    BalasPadam
  12. haha.. kya karna ho mujhe..

    meroyan apo nk b bazar time nih...hik2

    BalasPadam
  13. dengar je lagu 'balik kampong' terus jadi fobia!!!......arghh..hehehe

    BalasPadam
  14. Hahaaa... Paling suka part kuda celah bawah lori.. Hahaaa... Mmg sah kuda tu sama ngn tuannya makan besi... haha...

    BalasPadam
  15. terkejut beruk aku bile bukak blog ko..
    sekali terkuar lagu raye!
    ngahahahahahhahahaha...
    ok2..aku dulu minat lagu era zaman 90 an zaman aku budak2..tapi makin lama,lagu2 citer hindustan cm xbest jerk...erkk

    BalasPadam
  16. good for you. gua suka bab depa bergasak je.

    BalasPadam
  17. ni lah first blog yang masuk2 je terus keluar lagu raya. semangat raya hoi! hehe. eh lupa nk ckp hello first time masuk blog ni, hello! :D

    BalasPadam
  18. ni lah first blog yang masuk2 je terus keluar lagu raya. semangat raya hoi! hehe. eh lupa nk ckp hello first time masuk blog ni, hello! :D

    BalasPadam
  19. MOVIE KETIGA DAH MACAM CERITA LAKSAMANA DOREMI. HAHAHAHA.

    BalasPadam
  20. Apekah dahsyat benor filem pertama tu.. Hoho.. Sunny macho laa mude2.. Hik hik..

    Yang kedua macam tamil jek..

    Tapi tapi.. Aku tak paham der bahase sepanyol tu..

    BalasPadam
  21. .•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
    ----==--Kami Mengucapkan---==----
    Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
    '•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com


    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. wahaiii duta tomato adoiiii lama sungguh tak demam hindustan ni... dedulu aje meletop.... aku sukka era sharul khan belakon ngan kajol... wehhhh sentap sehhh

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com