Jumaat, 20 Ogos 2010

Prank Yang Menjadi! Tahniah Casey! Anda Memang Cool! LUKENABEB! Hahaha!

Pagi tadi ada kelas! Memang rasa malas gila tapi aku pergi jugalah! Hohoho! Lupa plak nak bagitahu! Pagi tadi aku bersahur makan kek besday budak rumah aku si Pit! Waktu diorang celebrate tu aku cuma tengok waktu si Pit nih buka pintu dan adalah drama sikit - sikit. Hahaha! Memang selera makan kek pagi - pagi. Layan owh!n Ala - ala western plak! Padahal mat salleh pun belum tentu pagi - pagi makan kek. Ekekeke!


Jadi, lepas kelas tadi dan adalah meeting sikit untuk assignment seterusnya bagi subject production. Budak rumah aku si Dr. Roz tumpang motosikal budak rumah aku juga iaitu si Cat. Kelas habis dalam pukul 10 lebih macam tu dan aku tengok si Dr. Roz nih tunggu kitaorang habis meeting sebab dia kan tumpang motosikal si Cat nih. Aku fikir juga dalam hati kenapa dia tak cakap nak balik dulu ker apa sebab memang lama jugalah kitaorang meeting. Lagipun,kalau ikut logik si Cat boleh jer tumpang aku balik.

Tiba - tiba, aku dapat tahu si Cat pinjam lock motosikal si Casey classmate merangkap groupmate aku. Pelik juga sebab setahu aku dia ada lock sendiri. Lepas habis meeting baru dapat tahu kunci motosikal si Cat nih hilang! Dah lah si Cat kunci kepala motosikal dan dua buah helmet disangkut dekat dalam cakuk motosikal tu. Wah! Macam mana kunci motor boleh hilang nih? Penatlah aku suruh dia ingat balik jejak langkahnya sepanjang pagi tu. Memang si Cat nih kata dia dah cari dah tapi tak jumpa. Muka dia cool jer sepanjang masa!


Jadi, kitaorang tunggulah si Casey nih sebab nak minta kunci dia nak buka lock motosikal yang si Cat pinjam dekat dia. Waktu tu dah pening dah sebab kalau nak tumpangkan diorang pun tak ada helmet. Pak Guard Uitm jenis alert pula kalau student tak pakai topi keledar. Sampailah si Cat nih tiba - tiba nak tarik dekat bucu tempat duduk motosikal dia sebab nak ambil helmet. Si Casey pula cakap tak payah tarik. 

Punya lama berborak - borak tiba - tiba si Casey bagi kunci motosikal si Cat dengan riak wajah tanpa ada secalit pun kekesalan di hati. Hahahah! Memang sengal gila si Casey! Tapi si Cat muka cool jer lah! Dalam hati tak tahu lah kan. Yang si Dr. Roz pula memang emo gila sebab dia terpaksa tunggu lama dalam kelas semata - mata kunci motosikal tak ada. Hahaha! Bukan senang nak tengok Dr. Roz emo. Yang aku pula memang gelak kuat gila. Sebab prank si Casey tu memang menjadi dan macam haram! Hahaha! Aku pun kalau jadi Dr. Roz boleh emo juga rasanya. Ekekeke.

Apa - apapun tahniahlah pada si Casey sebab berjaya prank Dr. Roz dan Cat. Lepas nih mesti kau pula yang kena prank! Nantikanlah pembalasannya! Hahahaha! Owh, aku baru dapat gambar dari budak kelas aku. Nih gambar hari pertama berpuasa dan berbuka beramai - ramai dekat Shah Alam. Hohoho!

Selepas Membeli Belah Dekat Bazaar SACC


Makan Laksa Sarawak Dan Berbagai Juadah Lagi


Nih Waktu Berbuka Dekat Studio


P/S : Bilalah Luka Dekat Tangan Dengan Kaki Aku Nih Nak Surut! 
Segan Lah Aku Nak Keluar Pergi Mana - Mana! Haih!


Perhatian Semua :

Acer Aspire One untuk ANDA Miliki Secara PERCUMA!
Click Gambar Untuk Ke Link Contest!
Mai Join Lekas Sebelum Terlepas Peluang!

16 ulasan:

  1. bulan2 puasa ni kena prank. sabo je la. :D

    pendapat anda?
    dosa 24 jam di facebook, sedarkah kita?

    BalasPadam
  2. pehal berbuka kat stduio??
    siap bergambar lagi..ngehehehehhehe....
    best ker bazar kat sacc tuh? aku xamek tau pon kesana... :P

    BalasPadam
  3. nampak meriah je bile dpat buka pose together2x....

    BalasPadam
  4. npe bbkak kt studio..?
    pelik2...
    ish2...
    ade photoshoot ke shah rukh hans...
    hahahaa

    BalasPadam
  5. apa beza laksa serawak dgn laksa johor dgn laksa kedah?

    sahur makan kek!mat saleh pon dak!

    BalasPadam
  6. prank yang menjadi haha
    sabo je la jawabnya.

    BalasPadam
  7. prank org bulan puasa camni silap2 leh bocor puasa...haha
    seb baik kwn2 ko sporting

    bg aku, zaman student la paling best.nak2 lg time berbuka.enjoy it while u can :)

    BalasPadam
  8. slamat berbuka bro

    haha, tak sembuh lg ke luka kau tuh
    moga cepat baik la

    best nampak gambar kat studio

    BalasPadam
  9. lawa lawa awek keliling lu hahaha

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com