Rabu, 11 Ogos 2010

Sahur Pertama Di Bumi Shah Alam

Baru selesai bersahur. 

Aku buat roti telur sahajalah sebab tak ada selera sangat nak makan berat - berat waktu macam nih. 

Tak dapat nak taip banyak - banyak sebab nak study Mandarin kejap. 

Lepas nih aku update lain entry yang panjang sikit. 

Doakan aku dapat baca dan jawab soalan dengan betul untuk Reading Test Mandarin.


P/S : Tak Study Apa - Apa Lagi Nih!

15 ulasan:

  1. 1. buat roti telur sendiri.
    2. study.
    3. mandarin pulak tu.

    inilah yang dinamakan, miracle of Ramadhan.

    X)

    BalasPadam
  2. semoga berjaya utk test mandarin..

    selamat berpuasa hans..

    BalasPadam
  3. selamat berpuasa hans :)

    BalasPadam
  4. huh rajin gak ko buat roti telu hehehe....salam ramadhan

    BalasPadam
  5. good luck test!! senang untuk ko lagi pula di bulan mulia..Amin..

    BalasPadam
  6. Selamat berpuasa dr kami untuk anda sekeluarga..semoga kita dapat menunaikan ibadah puasa dgn sempurna..

    BalasPadam
  7. SELAMAT BERPUASA HANS!..
    rajinnye lah masak

    BalasPadam
  8. Gud luck untuk exam mandarin...

    BalasPadam
  9. Salam ziarah!

    Semoga mendapat Ramadhan yg diberkati pada tahun ini.

    Al-Mankaraqi

    BalasPadam
  10. All da best hans!
    Camat bpoce!

    :)

    BalasPadam
  11. oi nyah! lupa nk kabar. last week aku g ronda2 shah alam.. smbil2 singgah icity yg panas cam haram tu jumaat mlm sbtu!! hahaha awat la ko namo jmpa aku. dh dekat shah alam sgt tu :P

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com