Rabu, 18 Ogos 2010

Sedapnya Wings Madu! Adakah Ini Buffering Terbaru Daripada Nuffnang? Nak Hantar Kad Raya Pada Gua?

Lepas kena injection petang tadi memang gua layan gila tidur. Tidur dengan aman dan tenteram. Nasib kelas petang tadi yang gua ponteng tu tak ada assingment baru atau kena buat assignment dalam kelas. Fuh! Sedar - sedar dah pukul 6 petang. Gila masyuk juga gua tidur. Mungkin sebab hujan sama yang buat gua feeling tidur!


Lepas tu bersiap - siap mandi semua dan kali ini gua pergi ke bazaar dekat seksyen 18. Gua beli laksa dengan wings madu 3 ketul. Gua budget nak makan laksa jer dulu dan yang 3 ketul wings tu nak makan dalam pukul 1 ker atau 2 pagi. Konon - konon nak buat sahurlah sebab wings tu pun baru masak dan gua beli pun tadi dah dekat pukul 7.10 petang dah.
Alih - alih lepas gua makan laksa tu gua rasa macam tak puas dan kesimpulannya gua bantai pula makan nasi dengan ketiga - tiga ketul wings madu tu. Fuh! Sedap betul wings tu! Lepas ni nak beli lagilah. RM1.20 seketul! Hohohoho! Meriah juga pergi lewat - lewat sebab setiap kedai boleh kata dah turunkan harga dan dapatlah murah sikit. Tapi tempat yang gua beli semua harga sama jer. Hahaha!


Eh, korang perasan tak iklan DIGI dekat atas nih? Setiap masa gua buka asyik ada jer iklan nih. Adakah ini iklan buffer terbaru yang nuffnang bagi untuk blog nih? Kalau betul alhamdulillah lah! Kira rezeki bulan Ramadhan nih memang melimpah ruah. Syukur sangat - sangat. Apa - apapun, gua masih rasa mengantuk dan mungkin malam nih tidur awal. Hohoho! Tak sangka dah 7 hari dah rupanya berpuasa!




P/S : Ada Siapa - Siapa Nak Hantar Kad Raya Dekat Gua? 
Sila Email Gua Sebab Gua Nak Bagi Alamat. 
Email Ada Dekat Sidebar Sebelah Nih! 
Kalau Boleh Hantar Yang Ada Muzik Yer! Hohoho!


Perhatian Semua :

Acer Aspire One untuk ANDA Miliki Secara PERCUMA!
Click Gambar Untuk Ke Link Contest!
Mai Join Lekas Sebelum Terlepas Peluang!

28 ulasan:

  1. huhuhuhu!
    aku pun rasa benda tu buffered gak!

    kat blog aku pun sama...
    dari petang tadi~

    BalasPadam
  2. tolong jangan cakap psl BE
    cisss
    jeles =_______=



    laksa
    sedapnye~

    BalasPadam
  3. wah .
    menu kite sme !
    kepak ayam madu :)

    BalasPadam
  4. kalau anta kad raya kat ko ko reply tak..he3

    BalasPadam
  5. alhamdulillah~~hhehe~dapat gak kau BE~

    wah!demand gler kau ye hans~huhuhu

    BalasPadam
  6. aku dah lama tak nampak buffered dah~

    jaga diri elok2 hans!

    BalasPadam
  7. sms boleh tak? haha penat jurutera reka telefon

    BalasPadam
  8. dpt byk sen dr buffer dg ni..
    Hehehe..

    BalasPadam
  9. alhamdulillah..
    papepun.. ingat. Allah..
    rezeki ni sume datang dariNya..

    BalasPadam
  10. amboi demand gila nak kad raya ada lagu. :p

    BalasPadam
  11. sedapnye laksa+chkn wing.. i laaiikke... hOooii.. nak yg ade muzik aje..

    BalasPadam
  12. sedapnye laksa+chkn wing.. i laaiikke... hOooii.. nak yg ade muzik aje..

    BalasPadam
  13. sedapnye laksa+chkn wing.. i laaiikke... hOooii.. nak yg ade muzik aje..

    BalasPadam
  14. wah laksa. balik umah mmg nak kena suruh mak aku buat ni.

    BalasPadam
  15. 1 entri mcm2 ada
    dah tersampuk astro kah?
    hee :D

    BalasPadam
  16. sedapnya...bulehla blanje ! ;p

    ssi pdgn encik somi pun suke pegi lewat2,nak2 plak encik somi tu pandai tawar menawar,dah murah pun dpt lg murah ;)

    BalasPadam
  17. ak nk anta kad raya. tunggu pengumuman je, tp awal2 ak ckp xde muzik.

    weh, sihat dh ke makan byk tuh

    btw, congrate la dpt BE. ak br je aktif nuff 2 weeks ago, BE pun tak tahu apa

    BalasPadam
  18. sedap dari mata hingga ke tali perut.......

    BalasPadam
  19. Hamboi ko hans.. Demand kad raye.. Siap yg ade muzik.. Okeyyyy.. Tunggu.. Ko nak lagu pe? Kuch kuch hota hai ke mohabbatein? :p

    BalasPadam
  20. zzzZ! dah sebulan nak masuk dua bulan tak jumpa BE! huahuahua! ada kejelesan disitueeee

    BalasPadam
  21. makruh ah weh bangun lambat2.
    bangun2 terus gi bazaar.
    hahahaha

    X)

    BalasPadam
  22. menu dia best.. terasa nak makan plak ketika ini..

    p/s: cantik header.. rupe hans sebiji shah rukh khan versi muda.. huhuhu..

    BalasPadam
  23. hamboi masyuknyer aku tgk juadah tue..jeles i.nak gak.:)

    ha ah kn sedar x sedar dh 7 ari posa..

    slmt berpuasa.:)

    BalasPadam
  24. orang guna e-card je la sekarang bro..mana main pos2.. posmen cuti time nak raya..haha

    Pening bila waktu petang di bulan ramadhan

    BalasPadam
  25. wah tahniah bro, digi dah sayang kat ko tu. alahai sedapnya kepak ayam tu...bak 1...hehe

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com