Selasa, 31 Ogos 2010

Selamat Hari Merdeka Malaysiaku!

http://fleedy.files.wordpress.com/2008/08/merdeka_greet3.gif?w=450&h=300


Selamat Hari Merdeka Ke-53 Pada Seluruh Rakyat Malaysia





Moga kalian memahami 
apa erti sebenar kemerdekaan 
selain cuti, bunga api dan konsert.

21 ulasan:

  1. bulan pose ni jangan nak sambut meriah2..

    BalasPadam
  2. selamat merdeka!!!!! Malaya merdeka!

    BalasPadam
  3. SALAM MERDEKA HANS...!!

    1 MALAYSIA MENJANA TRANSFOMASI.

    BalasPadam
  4. Hoho.. Status ko telah aku pinjam sebentar dalam blog.. Maceyyyy.. :)

    BalasPadam
  5. muhiiibah muhiiibah..^^

    BalasPadam
  6. SALAM MERDEKA...
    MERDEKA!MERDEKA!MERDEKA!

    BalasPadam
  7. aku punya sambutan. atas katil tengok movie. tak merdeka langsung.

    BalasPadam
  8. slamat hari merdeka!!!!
    slamat bukak posa..ahaha

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.