Khamis, 5 Ogos 2010

Terasa Seperti Kerja Over Time Lah Hari Nih!!!!

Kelas pagi tadi bermula pukul 8.30 pagi tapi sebab aku tahu lecturer aku untuk kelas nih selalu mula kelas lewat dan selalu menghabiskan kelas pun lewat jadi aku pun pergilah lambat ke kelas tadi.

Dalam sejarah aku daripada sekolah sampailah ke zaman degree nih...inilah kelas paling lama yang aku mampu bertahan. Bayangkan kelas aku tu habis pukul 4. Kelas yang sama pula tu. Gila sakit kepala otak aku nih. Kalau kepala aku nih ibarat pendrive yang berkapasiti 8GB memang sah - sah dah penuh dah pun.

Sekarang tengah dalam kelas yang lain menonton filem Papadom. Filem nih dah 7 kali dah aku tengok. Aku memang penat gila dengan kelas tadi. Apapun nanti aku update pasal teater Short Eyes yang aku tengok semalam kalau sempat. Pening kepala lah! Adoyai!

P/S : Teater Short Eyes Tu Dalam Bahasa Melayu Lah!

12 ulasan:

  1. fuyooo ada gaya pelajar berjaya ni haha

    BalasPadam
  2. fuh! lama weyh..ada rasa panas punggung tak? haha

    BalasPadam
  3. minggu ni best! byk kelas petang cancel!

    BalasPadam
  4. gler lama~hahak~padan muke kau hans

    BalasPadam
  5. aku mmg comform lmbt masuk kelas r... hahhah.. aku ada satu hari tu dri kul 8 pagi smpi 6 ptg.. hard disk 320 gb pun leh penuh...

    BalasPadam
  6. Takper bro.. Nanti ko jugak yg senang.. Dah senang boleh belanja aku men boling.. haha...

    BalasPadam
  7. hahaha.... kan besh kalo kelas mula lewat p hbs cepat..

    BalasPadam
  8. Takde la lama mcm aku pernah...aku pernah 12 jam kelas,tapi ada break la..haha..tapi 10 jam tu!!gila...stress...seminggu!
    Latest post:trip Pulau Pangkor,bahagian 3 dah!!

    BalasPadam
  9. fullamak lu bro......tabik!!!

    BalasPadam
  10. Fullamax bro.....wa tabik sama lu......

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com