Jumaat, 10 September 2010

Aku Suka Raya Tahun Nih

Aku tak tahu kenapa tapi aku rasa suka dan gembira walaupun kami kekurangan ahli keluarga pada raya kali nih.

Walaupun mungkin kali nih persiapan sangat lah biasa - biasa tapi memang hati aku gembira.

Syukur padamu Ya Allah kerana mengurniakan perasaan nih pada aku. 

Harap aku sentiasa ada perasaan nih.

Baiklah! Nak sambung beraya kejap!

Assalammualaikum dan Selamat Hari Raya!

P/S : Dah Dapat Duit Raya..Yehaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

6 ulasan:

  1. jeles nye aq ko dah dapat wet raye~

    BalasPadam
  2. jeles nye aq ko dah dapat wet raye~

    BalasPadam
  3. selamat hari raya hans.. nk duit raya.. yg tua kena bg pd yg muda.. hahah..

    BalasPadam
  4. Ptutlah suka...dpt duit raya rupanya. Haha~

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.