Selasa, 7 September 2010

Alhamdulillah! Thanks DIGI! Thanks Nuffnang! Terima Kasih Semua!


Ingat lagi tak entry semalam pasal Iklan DIGI Nih Patut Kena Tambah Lagi Sikit Lah!? Hah! Macam biasalah bila dah dapat B.E nih mestilah lepas sahur terus pergi laman web nuffnang dan check adakah angka berubah atau sama jer macam semalam.

Tiba - tiba terasa macam ada pertambahan di ruangan Buffered Earnings dan alhamdulillah memang ada satu lagi iklan B.E diberikan kepada H.P.B Blog. Yang bestnya, B.E kali nih masih lagi iklan DIGI menjadikan 4 iklan DIGI sekarang dalam senarai B.E yang sedang rancak berjalan.


Kali nih aku nak kongsikan nilai CTR Bonus. Seperti yang aku cakap, pendapatan melalui nuffnang aku tidaklah seperti blogger - blogger lain. Aku sudah katakan bahawa nuffnang nih seperti bonus kepada aku sepanjang menulis atau berceloteh di H.P.B Blog nih. Cuma kali ini mungkin berkat ramadhan maka rezekinya lebih sikit kut. Lagipun, aku tak pernah pula dapat banyak B.E seperti bulan nih. Alhamdulillah, rezeki murah sempena Ramadhan dan Syawal yang bakal menjelang.


Minggu nih memang ramai juga yang melawat dan berkomen - komen di entry dekat blog nih. Mungkin sebab tajuk - tajuk entry kali nih ada yang panas - panas, isu semasa atau lucu mungkin. Sebelum nih kalau aku letak link dekat facebook orang pun tak pernah pula sampai mencapai lebih 1000 views. Seronok tengok angka 1000 tu walaupun blogger - blogger lain dah beribu - ribu kan sehari. Aku baru kali kedua. Hahaha! Tak kisahlah! Janji aku bersyukur sebab ada juga sudi jenguk dan baca walaupun kadang - kadang entry aku merapu jer pun.


Bila tengok senarai entry nih dan syukur alhamdulillah setiap entry dikomen. Paling tidak bagi semangat dekat aku yang masih ada sudi mahu baca dan komen entry - entry aku nih. Memang kadang - kadang aku ketawa baca komen - komen yang dibalas balik oleh pembaca blog nih yang rata - rata aku anggap macam kawan - kawan aku dah. Terima kasih yer semua.


Okaylah! Moga kalian semua sentiasa menyokong H.P.B Blog. 
Terima kasih semua! 
Terima kasih DIGI! 
Terima kasih Nuffnang!


P/S : Rasa Macam Dapat Duit Raya Dari Nuffnang Jer Bulan Nih. Hehehe!


Perhatian Semua :

Acer Aspire One untuk ANDA Miliki Secara PERCUMA!
Click Gambar Untuk Ke Link Contest!
Mai Join Lekas Sebelum Terlepas Peluang!

37 ulasan:

  1. byk nye....
    mmg ko rajin pon update blog ni...
    tiap kali aku on9 fb je,
    mesti ade ko HPB blog nye status baru...
    aku nak tggu cuti sem je boleh jd rajin cam ko..
    brp dah collection nuffnang???
    boleh la blanje...
    yes3..=)

    BalasPadam
  2. tahniah ^__^
    boleh mintak tips?? hehe
    dah lama tak dpt BE hehe

    BalasPadam
  3. wah...mmg fames...congrate2...bnyk la duit raya bdk2 yg raya kat umah hg..hehe..

    BalasPadam
  4. dah dapat tu jangan lupa share dengan aku haha~

    BalasPadam
  5. Jom singgah sini dan dptkan diskaun 60% untuk shopping...

    BalasPadam
  6. dapat banyak BE tu, apa lagi,boleh kongsi-kongsi duit raya tuh!

    hahahahahaha

    BalasPadam
  7. dah kaya nnt leh la belanja k..:p

    BalasPadam
  8. terbaik bro! aku pon baru 2 juta visitor, heee

    BalasPadam
  9. makin bertambah income blog ko yek..
    tahniah :)

    BalasPadam
  10. dh boleh la ni belanje aku sempena our new friendship. hahaha.

    BalasPadam
  11. ko berhak dapat anugerah ni sbb ko rajin BW...keep it up

    BalasPadam
  12. hoyehh.. boleh belanja maCy ;D

    BalasPadam
  13. ye..meh bg ak duit ry hans, aku pon nk try anggap belogger mcmm kwn2 biasa ah :)

    BalasPadam
  14. raya ni aku p umah ang..

    nak gak merasa duit raya dari nuff

    haha

    BalasPadam
  15. wah! kagum aku tgk ko pnya nuff aku selalunya 100 je xpnh sampai 200... hehe

    BalasPadam
  16. lupa plak nk tnya? terus tekan je hantar komen td? hahhaa eh! ko thn ni raya mne hans?


    p/s=eh! mcm mne nk tambah lagi BE aku dari sebelum puasa sampai nk dekat raya dok 6 je BE xtambah dh pelik gak...

    BalasPadam
  17. tahniah hans...minta tunjuk ajar ku sifu..hehehe

    BalasPadam
  18. boleh cashout buat duit raya la...

    BalasPadam
  19. ada peluang dpt duit raya dr hans plak.ngehh

    BalasPadam
  20. fuh..nanti turunkan tips pada saya ye..?
    hehe

    BalasPadam
  21. mmg patut han dpt duit raya..almaklum le popular mengalahkan artis.

    selamt hari raya maaf zahir dan batin..nak duit raya meh dtg umah kak zue.

    BalasPadam
  22. hang blogger paling friendly dalam list aku.. ehehe.. mmg layak mendapat semua tu. gud luck ye. moga terus murah rezeki

    BalasPadam
  23. xpa weh.. teruskan lagi :)
    ang memang hebat.. eheee... :)
    tahniah~

    New Entry ProfHariz
    Awas! Kepada Pengguna Facebook.. Must Read!

    BalasPadam
  24. taniah!
    boleh laa bg aku duit raye :)

    BalasPadam
  25. byknye buff ko..aaa.jeles2 hans. heee

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com