Khamis, 16 September 2010

Balik Kampung Hari Nih

Kalau laptop nih boleh bercakap atau bergerak mesti dia dah lama bersorak atau melompat.

Akhirnya si laptop mampu berehat lebih lama hari nih kerana aku bakal pulang ke kampung.

Assignment pun ditunda. Sama ada buat lepas balik dari kampung(macam mustahil jer) atau buat hari Jumaat nih.

Sememangnya aku sangat malas nak buat assignment sekarang. Adoyai! Bosan! Bosan dengan assignment!

Minggu nih agak seronok kerana dapat kenal ramai orang baru. Kadang - kadang macam ada satu tarikan magnet pula sebab walaupun kenal tak lama tapi rapatnya macam dah kenal bertahun - tahun.

Terima kasih kepada semua yang terlibat. Anda telah menceriakan hari saya. Kita semua ada masalah masing - masing tapi bila bersama dan berkongsi rasanya seperti hilang masalah kalian. Aku rasa kita seperti keluarga besar walaupun tak pernah bertemu.

Moga semuanya gembira selalu dan harap kalian semua tidak bersedih lagi. Baiklah! Mahu tidur kerana esok perlukan tenaga yang banyak. Selamat tinggal blog untuk sehari. Hehehehe!



P/S : Selamat Hari Malaysia.


Perhatian Semua :

Acer Aspire One untuk ANDA Miliki Secara PERCUMA!
Click Gambar Untuk Ke Link Contest!
Mai Join Lekas Sebelum Terlepas Peluang!


15 ulasan:

  1. salam Aidilfitri
    Hans..maaf jika ada
    kesalahan antara kita
    semoga anda selalu sihat

    BalasPadam
  2. selamat pulang...huhu..

    p/s:thanks komen kt blog..setiap komen anda dihargai..=)neway..try la bid2 nie..ikut harga yang kita mampu..kt lelong.com.my..
    **HIT MY LATEST UPDATE HERE**

    BalasPadam
  3. =P sonok nya kaw..
    aq bwu jer blk kL..cessss

    BalasPadam
  4. selamat hari raya maaf zahir batin Hans. take care kat kampung, jangan main mercun!

    BalasPadam
  5. balik kpg? ha,selamat jalan kawan..hari2..

    weyh..ko tinggalkan blog ntuk sehari? bosan ar pasni..huhu..

    BalasPadam
  6. haha..
    aku pun mls nk wat assignment..
    asal bg waktu cuti.. nk cuti pun ssh.. heheh..

    BalasPadam
  7. slmt hari malaysia! :) den pun mls nak buat asignmt... huhu

    BalasPadam
  8. *♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
    ----==--SalamAidilfitri---==----
    --=== Maaf Zahir & Batin ===--
    *♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
    Budak-budak main mercun,
    Jangan sampai terbakar tangan,
    Di Aidilfitri kita berhimpun,
    Hulurkan tangan meminta ampun.

    Anak zirafah dimakan buaya,
    Buaya Tain makan kelapa,
    Bila makan juadah raya,
    Yang miskin jangan dilupa.

    Sudah tiba Hari Raya,
    Setelah kita sebulan berpuasa,
    Hari Raya di sambut gembira,
    Jangan pula ada yang berduka.

    Pagi raya semua gembira,
    Berjalan bersama rakan dan taulan,
    Ketika enak menjamu selera,
    Orang yang tiada jangan dilupakan.
    *♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
    semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat

    wooooo rehat lee laptop ko tu ye... ba baaaaiiii ta... taaaa...

    moga raya ini lebih meriah bila pulang ke desa yang tercinta

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com