Khamis, 2 September 2010

Hari Yang Penuh Dengan Pengembaraan

Walaupun dari seharian bergerak hinggalah pulang ke rumah jam 3 pagi tapi mata nih masih tak mampu nak pejam.

Banyak benda mahu ditulis tapi mungkin akan ditaip esok selepas bangun daripada tidur barangkali.

Apa - apapun, malam nih aku akan berangkat pulang ke rumah tercinta. Tak sabar menunggu waktu itu tiba dan detik masa sudah pun dihitung bermula dari petang tadi.

Baiklah! Dah boleh tidur rasanya! Lepas nih akan update dengan pelbagai entry yang menarik. Bye!

11 ulasan:

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.