Selasa, 21 September 2010

Owh! Awak Blogger Ada Seat Khas Untuk Awak!

Hahahaha! Ayat tu keluar dari bekas lecturer aku petang semalam yang mengajar aku semester lepas untuk subject animation. Sampai sekarang aku tergelak - gelak lagi bila teringat dialog tadi. Al - kisahnya lepas kelas yang konon ada midterm test tapi sebenarnya tak ada tu maka aku dengan dua orang lagi budak kelas pergi lepak dekat cafe fakulti kejap. Makan lah sepam dua dulu untuk isi perut.

Lepas tu waktu dalam perjalanan nak pergi kelas tu tiba - tiba lecturer aku nih panggil kami bertiga. Dia ajak kami bertiga pergi Press Conference untuk satu drama baru nih. Hari Khamis bermula 6.30 petang. Tak kisahlah kan pasal jam berapa tu dan tiba - tiba bila dia pandang muka aku dan seraya berkata,"Hah, untuk blogger kitaorang ada sediakan seat khas untuk kamu."


  Dira Abu Zahar Naik Motor Besar! Aku Sangat Kagum!

Seraya tu dua orang kawan aku tu pandang muka aku sekejap. Aku adalah terkelu 2 saat lepas tu terus aku mencelah,"Hahaha. Blogger apanya! Biasa - biasa jer kut!" Walaweh! Aku memang tak tahan dengar ayat ada seat khas tu. Serupa aku reporter pula. Yang bestnya drama tu Dira Abu Zahar berlakon. Hahaha! Tiba - tiba rasa semangat nak pergi sebab nak ambil gambar dengan dia. Orang tengah sibuk press conference aku pula dok sibuk angan - angan nak bergambar.

Comel Betul Lisa Menjadi Gadis Kampung!

Tiba - tiba lecturer aku kata ada Lisa Surihani pula. Cess! Macam tipu jer aku rasa! Hahaha! Tapi kalau betul pun best juga cuma rambut aku sekarang macam Medusa. Nak ambil gambar pun macam segan. Nak pergi salon pun macam tak sempat jer. Kuikuikui! Entah! Aku macam tawakkal jer nak ponteng kelas Khamis petang nih. Tengoklah macam mana. Kuikuikuikui!


P/S : Khamis Pagi Ada Midterm Test! Jumaat Pagi Ada Presentation! Lepas Presentation Kena Pergi Pangkor Pula! Berjalan - Jalan Sambil Buat Assignment! Fuh!


Perhatian Semua :

Acer Aspire One untuk ANDA Miliki Secara PERCUMA!
Click Gambar Untuk Ke Link Contest!

17 ulasan:

  1. cerita nih cerita sem lepas kan?

    ape lak kaitan dengan ponteng kelas khamis nih??

    cunnla lisa tuh

    BalasPadam
  2. Salam blogwalking. :)

    Part lisa surihani tu boleh goyah juga iman. hihi.

    keh keh keh.

    spesel betol jadik blogger nih.. siap ada seat khas lagi..
    memang disediakan untuk pihak media kot.. :)



    mahu jemput kamu bertandang ke blog saya kalau sudi..

    Blog RajaFiqriFauwaz

    BalasPadam
  3. style apa rambut mcm medusa.
    haha.
    :)

    BalasPadam
  4. konfius sikit. cerita ni cerita sem lepas ke or sem ni? sbb ko ckp khamis ni..

    BalasPadam
  5. aku suka buat assignment sambil jln2. terbukak minda~

    BalasPadam
  6. aku baru test kuiz mirip artis aku mirip lisa katanya..hoi memang tipulah kecik ati aku.hahaha!

    BalasPadam
  7. dah boleh jadi blogger popular ni..hehe

    BalasPadam
  8. kisahnya berlaku waktu entry nih ditulis lah
    mana datang pula dah cerita semester lepas?
    adoyai

    BalasPadam
  9. hahaha..
    tu dah famous r 2..
    nnt kim slm aku kt dira yerk.. heheh..

    BalasPadam
  10. pergghhhhhhhh.. best la camtu.. haha

    BalasPadam
  11. perghhh..femes la tuh!
    hehehe
    seat untuk i xda??haha

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com