Khamis, 9 September 2010

Pabila Aku Rajin Maka Silalah Manfaatkan Sebaik - Baiknya

Alhamdulillah! Hari nih lepas habis jer Buletin Utama sampailah saat tadi memang aku sibuk gila membantu 2 orang rakan nih. Seorang tu suruh aku edit blog dia. Katanya nak bagi nampak ceria dan tersusun rapi. Seorang lagi pula memang ada minta tolong aku buat blog dari hari tu lagi. Mengenangkan aku memang rajin pula hari nih mungkin gara - gara semangat mengasingkan ikan dari tulang tadi masih belum hilang lagi kut jadi aku pun tolonglah diorang.



Aku dah macam Eric Leong versi blogger pula malam nih. Hahaha! Touch up blog orang semua padahal aku bukanlah pandai sangat pun. Aku buat simple - simple jer lah. Harap mereka suka. Aku nih ialah manusia yang jenis bila malas memang kau buat apa pun aku akan jadi malas yang amat. Dan bila aku rasa rajin maka silalah manfaatkan aku kerana aku akan menjadi terlebih rajin. Hahahaha!


 Senyum Tanda Puas!

Jadi, esok lepas buka puasa memang aku takkan menghadap laptop(aku percaya dengan diri aku...hahaha) dah sebab aku rasa dah agak muak melihat laptop nih. Hehehe! Sebab tadi aku dah kehilangan masa bersama - sama keluarga jadi esok aku akan ganti balik masa tu. Baiklah! Mahu mengisi perut sekejap! Selamat berpuasa untuk hari terakhir pada seluruh rakyat Malaysia yang beragama Islam dan selamat hari raya pada rakan - rakan di perantauan yang menyambut hari raya pada esok hari.


P/S : 
Tengok Buletin Utama Tadi Dan Ada Berita
Pasal Kumpulan Ajaran Sesat Dari Perlis 
Yang Sambut Raya Semalam Dan Ditangkap! Hahahaha! 
Tergelak Pula Aku Waktu Tengok Mereka Pakai Baju Raya!


Perhatian Semua :

Acer Aspire One untuk ANDA Miliki Secara PERCUMA!
Click Gambar Untuk Ke Link Contest!
Mai Join Lekas Sebelum Terlepas Peluang!

8 ulasan:

  1. Salam Lebaran bro... Wasehh.. Makan ja kerja ko nie.. Nak naikkan berat badan ker? Nway, selamat raya...

    BalasPadam
  2. rajin nya! touch up kan blog saya leh? hehe

    BalasPadam
  3. hahaha.. bila baca blog hans baru tau pasal ajaran sesat tu..

    BalasPadam
  4. salam perantauan bro
    lambat lg nak balik
    lagi 5 jam,haha

    weh, bila nak touch up blog ak?

    BalasPadam
  5. selamat hari raya! maaf klu ade komen aku menyinggung perasan ko selama ni...

    BalasPadam
  6. pls touch-up blog akak skali ye..

    hikhik....

    selamat hari raya hans..
    jemput dtg umah

    BalasPadam
  7. rajinnya ko buat blog make over :)

    salam aidilfitri hans
    maaf zahir batin

    BalasPadam
  8. yups raya is about fmily n frens ..hargai waktu terluang bersama ...

    salam rayer Hans ...

    note : da follow isu iklan tue ...hahhaa aku no feeling ...

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com