Ahad, 12 September 2010

Walaweh! Banyaknya Open House!

Amacam raya korang tahun nih? Meriah? Hari nih saja banyak betul jemputan Open House yang aku dapat dari kawan - kawan. Tapi tak ada transport pula nak pergi. Haih! Ini pun aku dah pening kepala dah nih.


Macam - macam makanan aku makan. Itu nasib tak sentuh ketupat lemang lagi buat masa nih. Kalau makan tu makin pening lah aku nih. Hahaha! Kadang - kadang aku fikir aku nih mengalahkan orang tua pula. Makanan makanan macam ketupat lemang sikit pun dah pening kepala mengantuk semua.


Adoyai! Buat masa nih memang tak berani nak timbang berat badan. Semalam satu rumah aku timbang berat tapi aku sorang jer tak. Hahaha! Aku tolong tengok jer berat masing - masing berapa. Aku sekarang tengah berfikir nak pergi ker tak open house member aku nih kalau ada kawan - kawan ajak. Kepala aku sakit betul lah. Adoyai!


P/S : Kalau Aku Tak Sampai Tu Minta Maaf Banyak - Banyak Lah Yer Kawan - Kawan! Kena Tidur Lah Gamaknya Macam Nih!

2 ulasan:

  1. hak3~.. aku mkn lemang 3 batang udoh demam wey :( aku dok bertapa kat unah je nih,xlarat nk g open house da!!!

    BalasPadam
  2. hoho..
    udah menimbang semlm.
    raya ke2 dah naik sekilo
    tak dpt byg kalo raya seterusnya
    sib baik dok umah je arini
    huhu...

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.