Selasa, 19 Oktober 2010

Amylea Azizan - Patung Lyrics

Lirik Lagu Patung

Ku di simpan di dalam kotak cinta
Bila di panggil akan aku tiba
Asalkan dia sentiasa bersamaku

Ku dibiar dalam resah asmara
Aku dibelai bagaikan patungnya
Biarpun berpunya
Masihkan mencariku

Si dia ada disitu, jadiku pun diam
Mainan cintamu ku abaikan
Kerna ku jua milikmu

Dia dah pergi
Kau pun menghampiri
Tak guna tangisi
Ku tak dimiliki sepenuhnya
Ku lakukan demi cinta

Tidakkan terhenti panggilan rinduku
Biarpun terlalu sempit masa kita
Ku lakukan demi cinta kepadamu




(Music Bridge)


Biar berat ku tanggung mengharapkan
Satu hari kau kan fahami
Kau hanya perlukan satu dan itu aku

Si dia disitu, jadiku pun diam
Mainan cintamu ku abaikan
Kerna ku jua milikmu

Dia dah pergi
Kau pun menghampiri
Tak guna tangisi
Ku tak dimiliki sepenuhnya
Ku lakukan demi cinta

Tidakkan terhenti panggilan rinduku
Biarpun terlalu sempit masa kita
Ku lakukan demi cinta kepadamu

Ohhh..aku tak kisah kerna
Ku mahukan dirimu
Biar berat ku tanggung
Biar sulit..

Ini semua.... Kerna kamu


Ini single terbaru daripada Amylea Azizan. Lagu Patung nih sangat catchy dan lembut. Aku suka dengar. Patutnya aku nak jadikan lagu nih sebagai lagu blog aku yang terbaru tapi cari punya cari tak jumpa. Insyaallah, nanti kalau dah ada aku akan letak dan apa aku berani cakap lagu nih memang best dan remaja - remaja perempuan terutamanya pasti akan menyukai lagu Patung nih.

Terima kasih kepada Amylea kerana sudi datang dan bekerjasama dengan produksi kumpulan saya. Amylea memang seorang artis yang mudah memberikan kerjasama dan tak ada sebarang rungutan. Pada pandangan saya juga, Amylea sememang salah seorang artis di Malaysia yang memang berbakat dan saya rasa pengarah atau produser di luar sana patut memberi peluang kepada penyanyi kecil molek ini untuk lebih bersinar di luar sana. Jangan persiakan bakat beliau.
Semoga Amylea semakin berjaya selepas ini dan marilah kita menyokong industri tempatan kita sendiri.

PERHATIAN : 

Anda Boleh Mendengar Lagu Dengan Click Link Di Bawah!

Patung Preview Dekat Music Player Facebook Amylea


P/S : Suka Lagu Patung Nih! Yehaaaaaaa!

14 ulasan:

  1. camne nak dengar lagu patung ni?? bagi link sikit kat FB.hehehe

    BalasPadam
  2. belum pernah dengar lagu ni...

    tapi bait2 lirik tu, mmg best..!

    makna yang sgt bererti... =)

    BalasPadam
  3. WOAH! macam syok jer~~ :'P cepat2 masukkan~ saya nak dengar! :'P

    BalasPadam
  4. perhh...make up dia da mcm patung da si amylea nih..eehehehe

    http://nash121.blogspot.com/2010/10/lelaki-gedik.html

    BalasPadam
  5. tak pernah dengar lagi la lagu ni. cemana ek lagu dia??? cepat2 share.

    BalasPadam
  6. lagunya mungkin best..tp..lirik itu...
    oh..tak patot..tamo cenggitu... mahu dia..hati dia..cuma untuk aku... aku..bukan milik sapa2..

    BalasPadam
  7. wah.. tgk cover album cute gila.. mcm takpernah je artist malaysia buat cover mcm ni.. korea biasa lah. thanks 4 sharing ! ^^

    BalasPadam
  8. mna link lagu.............nk tengok

    BalasPadam
  9. kepada semua....
    saya tak boleh nak download lagu Amylea masuk dalam entry nih sebab nanti akan melanggar hak cipta pula
    melainkanlah kalau lagu tu dah release dekat radio dan sebagainya...
    tak apa...
    tak lama lagi mesti korang akan dapat dengar lagu nih

    BalasPadam
  10. lirik lagu mcm best je neh.. nak dgr juga lagu ni macamana

    BalasPadam
  11. cari jugak kat utube.. tak de.. teringin nak dgr.. hehe

    BalasPadam
  12. ( 4 tahun kemudiann...) http://www.youtube.com/watch?v=nyqjb03cuQQ

    BalasPadam
    Balasan
    1. yups...lama tu..saya dah kerja dah nih :)

      Padam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com