Isnin, 18 Oktober 2010

Button On Laptop Rosak

Dah tak boleh nak On laptop sendiri..

Malam ni ada assigment variety show....

Doakan Kejayaan aku

9 ulasan:

  1. laptop akue pon dah tua sangat ...huhu teringin nak ader laptop baru ..~~ ermm tapi budget2010 tak mengizinkan dulu ... ; p

    BalasPadam
  2. sila balas komen dg button yg blh digunakan lg...arap2 MM paham, hahaha

    BalasPadam
  3. assigmnet variety show??? rancangan running man ke??hehehehe..

    gud luck!

    BalasPadam
  4. takleh on laptop pulak?
    aduh. kesian..

    good luck bro!

    BalasPadam
  5. sama lah kita... huhu...hans guna laptop ape?

    BalasPadam
  6. samalaa... tapi aku dah beli lappy baru. haha

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.