Jumaat, 29 Oktober 2010

Kerana Berita Harian Dan 1200


Aku sangat menyayangi surat khabar berita harian pada bulan ini disebabkan 2 artikel yang aku hantar untuk assignment aku dimasukkan di dalam ruangan Surat. Alhamdulillah! Dan pagi nih pula tiba - tiba team production aku iaitu Muda Mudi Production sekali lagi kecoh apabila assignment kami yang terakhir iaitu variety show Selamber Jer pula dicetak di dalam akhbar tersebut.

Team Muda Mudi

Agak lama untuk aku melihat sendiri artikel tersebut dan ini adalah link untuk ke artikelnya -> Selamber Je Sesuai Disiarkan Di Stesen TV dan ia agak bagus juga untuk meningkatkan mood gembira aku. Terasa usaha selama nih tidak sia - sia. Alhamdulillah berkat kerjasama yang baik kali nih yang menjadikan variety show Selamber Jer nih berjaya.


Dan tadi tiba - tiba terpandang jumlah follower blog ini sudah 1200. Hahaha! Tak tahulah dapat kekal ker tak sebab kadang - kadang dia berkurang dan kadang - kadang nombor tu bertambah. Apa - apapun, thanks pada semua yang masih sudi membaca, mengomen dan meninggalkan jejak di H.P.B Blog.

Okaylah! Nak bergerak beli tiket bas kejap! Assalammualaikum!

P/S : Esok Pagi Bermulalah Final Exam Yang Pertama. Haih!


Perhatian Semua :

Acer Aspire One untuk ANDA Miliki Secara PERCUMA!
Click Gambar Untuk Ke Link Contest!
Mai Join Lekas Sebelum Terlepas Peluang!

9 ulasan:

  1. wah.. pasti berbangga kan hans.. tahniah.. !!

    n good luck 4 ur exam.. :D

    chaiyokk chaiyokk

    BalasPadam
  2. ah..
    besh2!!!
    wah..
    ak pun start paper esok!

    BalasPadam
  3. wa caya sama lu lah hansss :) semoga lebih berjaya harapnya. sekarang siapa lagi popular? hanss lah! haha

    BalasPadam
  4. setiap usaha yang kita lakukakn
    pasti akan ada hasilnya,
    nway, ramai tue follower. hehehe, tahniah!

    BalasPadam
  5. gudlak! wa ada lagi 5 paper. ;p

    BalasPadam
  6. congrats hans & the gang!caya la, msuk paper
    all the best for ur exam

    BalasPadam
  7. tahniah
    tahniah
    tahniah !!!

    mesti rasa seronok penat dan usaha berbayar..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com