Sabtu, 2 Oktober 2010

Sedang Belajar Menyayangi Diri Sendiri

Haih! Masalahnya disini bukannya sebab pengurusan masa yang tak betul tetapi kerja yang dapat last minute dan perlu dihantar dengan segera. Fuh! Memang hidup buat masa nih kejap rasa gembira, kejap rasa excited, kejap rasa tekanan,kejap rasa marah dan macam - macam rasa lah.

Aku rasa dah lama aku tak hiburkan diri aku sendiri. Aku baru balik daripada bengkel tv news tadi. Memang penat. Sudahlah banyak assignment yang baru dapat tadi. Memang gua malas nak fikir kejap. Jadi, lepas nih gua mahu pergi hiburkan diri.




Sebenarnya gua dah lupa apa gua nak tulis. Hahahahah! Jadi, gua blah dulu! Rasa macam nak tengok wayang! Mungkin filem Magika. Tengoklah macam mana nanti! Okay lah! Chow! Assalammualaikum!

P/S : Mula Terfikir Sesuai Ker Tak Bidang Yang Aku Tengah Belajar Nih Bila Dah Berkeluarga Nanti! Hahahaha!

6 ulasan:

  1. hehehehe~

    MAGIKA!

    nanti review aaa!

    BalasPadam
  2. magika best ke?
    eh hans ko amik bidang ape ek?

    BalasPadam
  3. tengok thriller MAGIKA cam best je
    pelakon pun rmai yg famous
    nnt ko review la citer dia lak

    BalasPadam
  4. zara : kalau rajin n sempat...aku busy gila..banyak assignment..midterm test jadah semua lagi...nih pun sebab aku kena isi entertainment sikit dalam jiwa aku...

    aduka : mana tgok lagi...nak tahu best ker tak macam mananya...aku broadcasting

    pena : ada kata best...ada kata tak...aku mungkin tgok Magika atau filem lain...bergantung pada kekosongan seat..hohho

    BalasPadam
  5. best la magika! rase nk tgk lagi. lagi3 part yg ada m.nasir tue. hukhukhuk.

    BalasPadam
  6. jgn syg orang laen sblm kite syg diri sdri dlu kan.hehehe

    SETUJU

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com