Jumaat, 8 Oktober 2010

Siapa Kamu! Kemana Kamu! Dimana Kamu! Mengapa Kamu!

Siapa kamu?
Aku tidak kenal kamu!
Kamu bukan orang yang aku kenal dulu!
Lain benar kamu berbanding dia!
Aku kenal benar dia!
Dia bukan seperti kamu!
Sesekali tidak akan pernah sama dengan kamu!
Siapa kamu?

Kemana kamu?
Bukankah kita mahu jalan seiringan?
Tapi kemana kamu mahu pergi?
Kenapa kamu tinggalkan aku disini?
Tapi kamu terus pergi ke depan?
Bukankah kita mahu sentiasa bersama?
Kemana kamu?

Dimana kamu?
Bukankah tadi kamu ada disisi aku?
Tapi kenapa sekarang kamu menghilang?
Puas sudah aku mencari!
Kamu masih juga tidak aku jumpa!
Dimana kamu?

Mengapa kamu?
Berjanji yang bukan - bukan!
Kata mahu berkongsi!
Suka dan duka!
Sedih dan tawa!
Manis dan kelat!
Hitam dan putih!
Tapi semua itu dusta!
Mengapa kamu?

Kamu manusia,
Aku pun manusia,
Kita mungkin sama,
Kita juga mungkin berbeza,
Aku telah pun memahami,
Kita manusia.


P/S : 
Ada Sesiapa Tahu Macam Mana 
Nak Download Lagu Hari Raya 
Tapi Nak Muzik Dia Jer! 
Taknak Suara Orang Nyanyi!


Perhatian Semua :

Acer Aspire One untuk ANDA Miliki Secara PERCUMA!
Click Gambar Untuk Ke Link Contest!
Mai Join Lekas Sebelum Terlepas Peluang! 

9 ulasan:

  1. http://shiya-akubudaksengal.blogspot.com/

    Try tanya budak ni..dia expert sikit bab2 sound2 ni...mana la tau kot dia ada simpan lagi data bunyi background teater n stuff.

    BalasPadam
  2. naik pening aku baca entry ni...

    BalasPadam
  3. sepa dia tue? ; )



    : lagu2 mayb boleh cuba cari kat 4share mp3 download ...cari yg karaoke ...

    BalasPadam
  4. dalam hati kamu ramai yang kamu lihat:)

    BalasPadam
  5. tu lirik lagu ke?

    luahan perasaan?

    huhuhuhu...

    BalasPadam
  6. Apa benda nie bro hans kacak?

    BalasPadam
  7. jangan bimbang bro
    ak masih di sini
    ak tak kemana-mana pun,haha

    boleh tahan gak ko berpuitis eh?

    BalasPadam
  8. halo..apename.boleyku bantu..msalah mu..huhu..hans mmg pndai berpuitis..

    BalasPadam
  9. salam...

    adoi fenin2 sudah...

    jemput ke sinar raudah ye..

    http://sinarraudah.blogspot.com/2010/10/insyaallah-maher-zain.html

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com