Khamis, 11 November 2010

5A UPSR! Alhamdulillah!



Alhamdulillah!

Tak Sia - Sia Usaha I Selama Nih!

Berkata Ulangkaji Serta Bantuan Daripada Rakan - Rakan, Guru - Guru Dan Doa Ibu Bapa...

Akhirnya Semua Itu Terbalas Pada Hari Ini!

Saya Dapat 5A!

Yehaaaaaaaaaaaa!

12 ulasan:

  1. tahniah adik hans. dapat 5A
    kih3x

    BalasPadam
  2. akak fana : thanks kak fana

    akak dayah : thanks akak dayah...

    BalasPadam
  3. abang faiz : mana ada adik..aku lah dapat 5A...hahahaha

    BalasPadam
  4. adik hans ni pandai sungguh! sungguh adik! HAHA

    BalasPadam
  5. eh..eh...umo 12thn pun dah pandai tulis belog yee? hehehe..

    BalasPadam
  6. hans ke?
    ahaahhahaha...

    ape pun tahniah dek..

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.