Isnin, 29 November 2010

Alhamdulillah! 1st Time Traffic Blog Nih Banyak Macam Nih!

Salam hari Isnin! Hari dimana banyak manusia yang apabila bangun sewaktu Subuh akan merungut kemalasan kerana kena pergi bekerja semula selepas cuti hari minggu. Hehehehehe! Baiklah! Macam biasa apabila tiba hari Isnin entry yang selalu akan ditaip berkenaan traffic blog atau apa - apa yang berkaitan dengan nuffnang. 

Jadi, entry kali nih aku nak berkongsi kegembiraan aku dan nak sangat ucap terima kasih pada semua yang sudi singgah, baca, komen dan follow blog Hans nih. Terima kasih sangat - sangat yer!


Klik Untuk Tumbesaran Yang Hakiki


Alhamdulillah! 1st time dalam sejarah berblog jumlah views hari - hari sentiasa 1000 ke atas. Tapi jumlah uniques tak adalah sampai ribu - riban pun. Hahaha! Apa - apapun, rasa seronok jugalah! Paling tidak rasa seronok sebab dalam 1000 yang datang tu paling tidak adalah juga orang sudi nak baca entry - entry dekat blog nih. Mungkin ada akan kata,"Banyak apa! Sikit jer pun! Itu pun nak kecoh!" Hahahaha! Memanglah tak banyak sebab ada blogger sehari pun dah 5 ribu ke 6 ribu views sehari tapi bagi aku amat susah untuk nak capai tahap tu. Jadi, macam nih pun dah cukup gembira lah.

Alhamdulillah! Minggu lepas ada banyak juga entry yang bagi aku ada info, ilmu atau nasihat yang berguna yang aku post kan dekat blog nih. Tapi, macam biasalah! Tema blog nih meluas atau senang cakap banyak merepek jer pun! Hahaha! Jadi, aku akan cubalah buat entry - entry yang lebih baik dan bermanfaat. Insyaallah! Aku tak janji apa - apalah sebab selalunya bila aku buat sesuatu entry tu waktu idea tu datang.

Apa - apapun, thanks sangat - sangat pada semua yer! Gembira lagi tu sebab 1st time dapat assignment daripada Churp Churp. Tak kisahlah dapat duit ker tak sebab twitter aku bukan ramai orang follow pun. Tapi, paling tidak aku dah tahu buat assignment dia. Hehehe! Dan terima kasih sangat kepada blogger - blogger yang banyak membantu aku! Dan aku harap bila korang masuk blog nih dan lepas baca korang akan rasa gembira atau terhibur. Mari kita senyum selalu! Assalammualaikum!

Lagi sekali aku nak ucap terima kasih banyak - banyak sanagt pada yang sudi vote aku untuk kategori Blog Personal Lelaki Pilihan. Kepada sesiapa yang belum vote dan rasa nak vote blog Hans untuk kategori Blog Personal Lelaki Pilihan nih bolehlah vote di sini --> Blogger Pilihan Malaysia 2010


Perhatian Semua :

Acer Aspire One untuk ANDA Miliki Secara PERCUMA!
Click Gambar Untuk Ke Link Contest!
Mai Join Lekas Sebelum Terlepas Peluang!

59 ulasan:

  1. Tahniah bro hans... Berhasil dengan apa yang diusahakan oleh bro :) Saya bangga.. Lagipun bro rajin dalam berblog x mustahil nanti maintain UV 1K/day

    http://profhariz.com

    BalasPadam
  2. hariz : cuti2 nih jer lah rajin update...lepas habis cuti sem memang susah aku nak update macam skrg...hahaha

    BalasPadam
  3. giler kentang la...
    banyaknya melampau2.

    fuhhhhh.

    btw, tahniah k!

    BalasPadam
  4. latifah : xlah banyak mana..tapi boleh la buat diri nih rasa happy sikit...alhamdulillah

    atan : haha..xpayah jeles lah

    BalasPadam
  5. bagus!!!!
    ada peningkatan..
    heheee

    BalasPadam
  6. tu dia, UV sehari byk wooo
    UV hang sehari sama degan UV cheq seminggu
    apepun, congratz bro
    keep it up

    bila la nk dpt UV mcm ko nih

    BalasPadam
  7. mie : alhamdulillah..sempena cuti la agaknya

    pena : hahaa..cuti sekolah la nih..tu ramai online tu

    azhan : thanks bro...kamu juga

    BalasPadam
  8. fuyooo..congrate..kagum ahh..bila lah aku nk cm tu..wuuu T__T

    BalasPadam
  9. trafik abg hans lima kali gnda dari naim~~ haha byk btol..tahniah2

    BalasPadam
  10. humble nyeee kamoo ni hans...ni yg sis malu nk tyg statistik nih..baruuu je nk tayang..haha..bukan nk berbangga,utk rekod je..tp malu ah dgn kamoo...huk2x

    gini kamoo kata sikit?sis punyer visitors/pageviews xcecah lg ribu riban taww...weekly punyer baru la...sedey2..tp mmg sepadan la dgn usaha hans kan..rajin promo blog link di mana2..istiqomah lak tu..bravo sis ucapkan ! :)

    BalasPadam
  11. miya : thanks yer

    kazhisha : thanks again

    hasrol : time cuti semester jer kut..hehehe

    jey : okay lah tu...nanti ribu riban punya

    shera : esok lusa siapa tahu kan?

    anwar : thanks..dah maybe rajin bw kut minggu nih

    sis hanie : hahaha...nak malu apanya..den minggu nih la kut rajin bw..tu banyak sikit la tu kut dari biasa

    BalasPadam
  12. masyuk tu...trafik aku nak publish pun segan...hahah

    BalasPadam
  13. pergh,terbaik bro....nak compare dgn aku,hmmmm....cium asap la aku jawabnya...

    BalasPadam
  14. skyone : nih lebih sikit jer pun..haha..tu publish tu

    tajuddin : adess..jgn kata macam tu..biasa2 jer nih

    BalasPadam
  15. wah! tahniah hans! semoga lps ni tetap maintain atau lbih lagi!! amin... smoga berjaya dalam arena blogging!

    BalasPadam
  16. wah.. tahniah hans.. memang terbaik lah tu.. (^__^)

    BalasPadam
  17. tahniah bro, meletup beb trafik :)

    http://redzuan-ridz.blogspot.com/2010/11/noahs-ark-found-in-turkey.html

    BalasPadam
  18. eishh,OK la tu...keep it up...insya ALLAH,akan ikut jejak langkah itu tidak lama lagi...hehe

    BalasPadam
  19. bagusnya!!!hohoho.. kalo la aku bleh dapat hits mcm hg nih..ahahaha

    misterlAl
    lAl

    BalasPadam
  20. wow...
    congrats2...
    semoga trus berjaya...
    hehe...

    BalasPadam
  21. haha hans, boleh belanje ni :P

    BalasPadam
  22. wah terbaik la bro
    x lama nanti sampai la 5-6 ribu viewers tu ^_^v

    BalasPadam
  23. mantap dah ni beb! aku tak pernah2 dapat camni...hehe




    - MunzirShafie [dot] Com

    BalasPadam
  24. tahniah...
    wei, jom jengok blog baru aku..
    huhuhuuhu..

    BalasPadam
  25. tahniah bro!!


    jom tengok blog baru aku...

    BalasPadam
  26. hehehe syok2. urm aku nak start jadi churper kat kolej nanti dgn kawan baek aku. "STREAMYX"

    BalasPadam
  27. tahniah bro,semoga anda bergembira selalu...

    BalasPadam
  28. mantap ah bro.. tahniah.. keep it up..

    BalasPadam
  29. Nampaknya ramai yang berinternet ni tak nak bazir masa dengan facebook je, dorang datang blog bro menimba ilmu...syukur...

    BalasPadam
  30. ok la tu dh cecah ribu..
    aku nak smpai ratus pon payah..
    haha..

    BalasPadam
  31. fuyoo..ramai pulak buat entri mcam hari ni eh..
    tahniah weh, minta2 kekalkan..rajin update beres punya..haha



    http://syahrilhafiz.com/blog

    BalasPadam
  32. wah best nya!! tahniah2... tapi at the same time sgt2 jelez tau!! nak jugak... :'(

    BalasPadam
  33. giler giler hahahah....

    ni blog ape ni hahaha..blog blue kalah hahaha...

    aku paling byk 20 org jer masuk haha..giler2

    BalasPadam
  34. umah pangsa di celah2 banglo 2tingkat.. :D

    congrates2...keep on that good work :D
    dah tahu rhythm dia, grab terus, jangan lepas, yang penting maintain :D

    BalasPadam
  35. ramai tu...jeles...jeles...

    BalasPadam
  36. Tahniah yer and all the best to u utk menang kategori tu..

    BalasPadam
  37. wah tahniah ye.. smoga maju jaya

    BalasPadam
  38. good job.. and happy blogging ^^

    BalasPadam
  39. gle lah ko...aku nak gak 1k per day ajar ak

    BalasPadam
  40. Very good stuff..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com