Selasa, 23 November 2010

Ketibaan Sampul Pos Ekspress Di Rumah

Waktu tengahari tu gua memang tengah layan duduk depan laptop sambil tengok Survivor Nicaragua. Tengah best layan tu tiba - tiba ada orang bunyikan loceng. Gua fikir depan rumah ada abah gua so gua buat tak tahu jer lah! Malas pula nak bangun tengok siapa datang. Lepas tu tak berapa lama sangatlah tiba - tiba abah gua datang bagi gua dua sampul pos ekspres. Macam nih lah wajah sampul tu :-


Contoh Sampul


Gua punyalah excited gila punya sebab dapat dua sampul tu. Selalu satu jer nih sampai dua. Gua pun dengan rakusnya bukalah sampul tu dalam bilik gua. Satu sampul tu ada sebuah t-shirt ada gambar orang utan dan satu sampul lagi ada sebuah kad yang sangat cantik dari Brunei tak silap gua. Memang gua yang waktu tu masih belum mandi tetapi gigi sudah digosok bersih tersenyum dengan girangnya.

Contoh Jer! Yang Betul Tak Sama Sebab 
Ada 2 Ekor Orang Utan Dan Warna Hitam


Gua sebenarnya nak letak sendiri gambar - gambar baju dan kad tu tapi maklumlah camera tak ada! Sob sob sob! Hahahaha! Apa - apapun, memang gua gembira dengan pemberian tu dan terima kasih sangat - sangat sebab sudi bagi hadiah tu dekat gua. Ingatkan main - main jer rupa - rupanya serius! Moga kamu yang berkenaan murah rezeki dan sentiasa gembira bersama keluarga tercinta. Terima kasih sekali lagi!


P/S : Ada Lagi Hadiah Contest Yang Gua Menang Dulu - Dulu 
Tapi Tak Dapat Lagi! Bukan Rezeki Kut!


Perhatian Semua :

Acer Aspire One untuk ANDA Miliki Secara PERCUMA!
Click Gambar Untuk Ke Link Contest!
Mai Join Lekas Sebelum Terlepas Peluang!

9 ulasan:

  1. huhu aku pun nak juga baju free T.T
    hahaha

    BalasPadam
  2. baju tu sesuai la ngn kau.
    kau paham kn maksud tersirat aq?
    HAHAHAHA. xP

    BalasPadam
  3. fakhrur : hohohoho...rezeki ko nanti2 la tu

    budak buluh : eh...aku xfaham la...tapi ikut dari pic ko dkt blog nih..ko lebih sesuai...hahahaha

    BalasPadam
  4. wah.. bestnya.. murah rezeki orang tu.. (^__^)

    BalasPadam
  5. salam...bertuahnya badan dapat kejutan camtuh...rezeki!

    BalasPadam
  6. hensem bole la bro..
    haha..aq nk gk..kaw x teringin nk pass bju 2 kt aq ke?

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com