Ahad, 28 November 2010

Nak Jadi Artis Ker Nak Habiskan Belajar Dulu? Aku Buntu!

Hari nih gua bangun agak lambat! Mungkin sebab semalam kurang sihat maka tidur pun lena betul. Jadi, lepas dah gosok gigi tanpa memandikan diri teruslah buka laptop. Baca surat khabar kejap dan terus online lah. Hahahaha! Tiba - tiba aku terdengar ada bunyi posmen berhenti depan rumah. Ini mesti ada surat untuk aku nih. Budget artis hari - hari ada peminat hantar surat. Hahahaha!

Rupa - rupanya betul! Ada surat untuk aku. Sampul sederhana besar! Dekat depan sampul tu ada satu logo besar yang bercetak NOVARTIS. Wah, ini syarikat artis mana pula nih? Cari pelakon ker? Model ker? Penyanyi ker? Adakah dalam sampul nih terdapat borang untuk sign agreement menjadi artis dibawah label mereka? Huh! Bahaya nih!

Bayangkan dia cakap dia nak aku jadi artis untuk mereka tahun nih juga. Habis macam mana dengan pelajaran aku? Rugilah nak berhenti sebab ada lagi setahun jer lagi kut. Haih! Aku berbelah bahagilah waktu tu ibarat ditelan mati emak diluah mati bapa. Macam mana yer? Kalau aku bincang dengan keluarga aku pun mesti mereka tak setuju aku nak berhenti belajar semata - mata nak jadi artis. Haih! Macam mana nih?

Cess! Berangan kuat mampus! Hahahaha! Aku pun bukalah sampul tu. Tiba - tiba........Jeng Jeng Jeng!

Korang Pernah Tengok Tak Iklan Nuffnang Nih?


Hah! Rupa - rupanya Novartis tu syarikat product nih! Hari tu aku click lah iklan nih dekat SINI. Lepas tu dia cakap kalau nak Free Sample isilah maklumat dekat situ. Jadi, aku saja - sajalah isi. Kemudian, tadi dalam sampul dia bagi percuma 2 sachet untuk product nih. Aku baru cuba 1 tadi. Masukkan di dalam air dan minum. Lepas tu perut rasa best pula. Hahahahaha!

Haih! Baru berangan dapat offer jadi artis tapi rupa - rupanya dapat 2 sachet Benefiber. Okaylah tu! Bermula dari bawah dulu! Kahkahkahkah! Apa - apapun, terima kasih Novartis atas 2 sachet percuma tu yer. Saya akan manfaatkannya sebaik mungkin. Pada yang nak cuba merasa Benefiber nih boleh click SINI

Apa - apapun macam biasa aku nak ucap terima kasih pada yang sudi vote blog nih untuk kategori Blog Personal Lelaki Pilihan. Kepada sesiapa yang belum vote dan rasa nak vote blog Hans untuk kategori Blog Personal Lelaki Pilihan nih bolehlah vote di sini --> Blogger Pilihan Malaysia 2010 dan terima kasih sekali lagi yer.

Perhatian Semua :

Acer Aspire One untuk ANDA Miliki Secara PERCUMA!
Click Gambar Untuk Ke Link Contest!
Mai Join Lekas Sebelum Terlepas Peluang!

28 ulasan:

  1. Thx sebab bgtau ni , berapa lama agaknya fibre tu mau smpai rumah?

    BalasPadam
  2. seminggu jer kut
    xingat aku

    BalasPadam
  3. haha..ingatkan apa la tadi..baru nak mintak sign..hek3

    BalasPadam
  4. eh! klik dpt free 2 sample ke?? wah!

    BalasPadam
  5. minuman apa tu?

    minuman kesihatan?

    =>

    http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. mcm 2 rupa critany,..btw congrat dapt benda free,.keke

    BalasPadam
  7. owh,ari tu pown sy ade isi borg untuk dptkn sample percuma..
    tapi bukan produk ni la..
    nk tahu x produk ape?
    libresse..
    haha..

    BalasPadam
  8. sy masih menunggu
    tak tiba2 lg..

    BalasPadam
  9. intro mantap punye
    mane tau company tu nant nak amek ko jadi duta diorang
    mane tau kan
    teruskan berdoa bro
    hehe

    BalasPadam
  10. bagus gak dapat sample ni, boleh try kan

    BalasPadam
  11. aku ingat betol lah ko nk jadi artis..
    hahahha

    BalasPadam
  12. klik jga tuk dptkan free..thx.hehe

    BalasPadam
  13. waa...dah dapat ke...gua punya blom dapat...

    BalasPadam
  14. Oh oH oh Oh...ingat betol betol bakal jadi artis tadi..baru berangan nak wak kawan angkat...hakhakhak...

    BalasPadam
  15. igt ke betul2 dah nak jadi artis...
    baru nak ngaku kata hans nih kawan baik belalang...hahaha

    BalasPadam
  16. hahahahah
    gelak2 aku baca komen korang nih
    thanks buat aku ketawa
    sayang korang semua

    BalasPadam
  17. hamboihh hang nii..verangan melebihi segalanyaa..hahhahaa..jgn marah noo...ceq gurau ajaa....rajen isis2 borang ;) berbaloi juge ye masa utk isi borang tu dgn 2 sachet free sample

    BalasPadam
  18. kena tunggu surat dr Universal Music la plak bro. :)

    BalasPadam
  19. angan2 ko terlampau tinggi bro...org xkn ambik ko berlakon sebelum aku..hekhekhek...

    BalasPadam
  20. wah ingat jadi artis betul-betul2 maa

    BalasPadam
  21. ceit, mati-mati ak tertipu,hak3
    klu jadi skang jugak ak pi apply utk jadi PA ko

    okla tuh dpt free smple, klu tertarik blh la pi bli kat supermarket

    BalasPadam
  22. ahaha..ingatkan nk g audition realiti tv ke td..ahahaha

    BalasPadam
  23. hah..seyes dorang pos btol?wah..mmg gigih promosi produk dorang nih.nk isi gk la mklumat tuh.hehehe

    BalasPadam
  24. owhhh tak sampai lagi la sample tu kat rumah... hukhuk...

    ~sedey~

    BalasPadam
  25. Kalau bro hans jadi artis jangan lupa ceq di penang naaaaaaa :P

    http://profhariz.com

    BalasPadam
  26. aha kemain lg ey... best x menda alah tuh?

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com