Khamis, 25 November 2010

Senarai Kutipan Filem - Filem Malaysia 2010 - Filem 2 Alam Dah Berapa Juta?

Entah macam mana entah tadi tiba - tiba gua terjumpa satu link nih. Memang best sebab dapat tahu kutipan filem - filem Malaysia yang sudah ditayangkan dan sedang ditayangkan. Jadi, memang kita dapat tahulah berapa juta kutipan filem tu dan jika ada pengarah yang tipu memang kantoi sudah. Nak tahu kutipan filem - filem Malaysia tahun nih? Jom terjah gambar dekat bawah nih!


Sila Klik Gambar Untuk Tumbesaran Yang Nyata..Heheheh!

Sumber Daripada Finas


Hah! Jadi, kepada sesiapa yang tanya aku berapa kutipan filem 2 Alam tu maka silalah tengok sendiri kutipannya setakat ini. Korang nih tanya aku macam aku P.A Dr. Rozmey pulak! Haih! Maka esok adalah tayangan hari pertama untuk filem Ngangkung! Rasa macam nak pergi tengok lah pula! Kalau ikut hati memang nak pergi cuma risau ramai orang pula lah! Haih!




Apa - apapun, kepada sesiapa yang tengok esok filem nih jangan lupa buat review yer! Okay! Mahu sambung main game dan baca novel dulu! Chow!


Perhatian Semua :

Acer Aspire One untuk ANDA Miliki Secara PERCUMA!
Click Gambar Untuk Ke Link Contest!
Mai Join Lekas Sebelum Terlepas Peluang!

21 ulasan:

  1. haloh esok ke ngangkung keluor? bley tengok nih hahaha.

    BalasPadam
  2. esok gua tgk ngnkung! isnyaALLAH

    BalasPadam
  3. nk tuggu filem aku tak bodoh.. ada org kata best

    BalasPadam
  4. shuk : tu la pasal...

    syah : hahhaha...23...lagi 17 lagi nak capai target

    chentamaya : wah..buat review tau

    nizam : yups..dia adaptasi ke or ubah dari film I'M Not Stupid yang dari Singapore tu kalau xsalah aku

    BalasPadam
  5. uih 'banyaknya' kutipan filem 2 alam hehe. ingatkan dah cecah sejuta tapi baru 230,000. mungkin..ada harapan tu target 40 juta :)

    BalasPadam
  6. kita menyangkung sama2
    hahaha
    pergi awal2 be the first on the line xD

    BalasPadam
  7. heheh aku gi tgk ahad nie! yahoo

    BalasPadam
  8. hahaha...tu la..kecek beso...! paroh2....tetiba cakap kelate..eheh..!~
    ngankung2..jgn tak bro..eheh..!~~

    BalasPadam
  9. banyak tuuuu!! mmg boleh masuk malaysia book of rekod la. rekod sepanjang zaman...haha

    Fenomena 2 Alam dan Rambut Cendawan ddR Rozmey

    BalasPadam
  10. ingat da 40juta.ehehehe

    Mari Berbicara Hati Ke Hati :
    Petua Untuk Hati Ayu

    BalasPadam
  11. sejuta pown tak sampai? hahahahaha lawak2

    BalasPadam
  12. bro terperasan

    byk gak movie yang xuntung ek... aduhai


    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

    BalasPadam
  13. hahah dr rozmey dr rozmey :P

    BalasPadam
  14. thank you info ni...

    teka filem mana 1 gua view dulu pungutannya..?

    heeeeee..








    2 alam

    BalasPadam
  15. filem mamat khalid 'hantu mak limah' tu biler kluar erk?

    BalasPadam
  16. Mmm...Ni kalo 1 juta pun tak sampai, taktau la nak kata aper...Ummmmphhh...

    Hari ni ngangkung kluar...Kalo Hans dh g tgk, buat la review yeeeek!!!

    BalasPadam
  17. hahha best la Ngangkung.. lagi best dari Adnan Sempit.. Adnan cam slow n bowrink sket.. i da tgok Ngangkung twice.. tp ending cam x ngam sket lohr.. pape pon enjoy ja..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com