Isnin, 8 November 2010

Apa Itu Exam? Hahahahaahaha

Muahahahahahaha! Pagi nih rasa seronok gila bila buka FB dan tengok status kawan - kawan yang masih sedang pening kepala menghadapi exam. Memang kena sakat dengan aku sudah sorang - sorang. Aku saja jer tulis dekat wall - wall diorang ayat - ayat yang gembira seperti :-

  1. Eh, bila sampai Sabah? Wah! Sampai Sabah terus snap pic dekat sana ker? (padahal gambar masjid dekat Selangor)
  2. Eh, pukul berapa sampai Kelantan? Rumah ko kena banjir ker tak? (padahal tahu dia dekat Shah Alam)
  3. Apa itu exam? (menyindir kembali ayat yang aku kena sebelum nih)
  4. Eh, bukan ko dah habis exam ker? (padahal tahu dia ada lagi 2-3 paper)
  5. Exam itu sejenis makanan kah? (menyoal mereka)
  6. Gila apa ada exam waktu orang tengah cuti
  7. Bukan exam semua habis 7hb ker? (padahal exam yang terakhir habis 14hb)



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!


Seronok betul dapat mengacau emosi manusia yakni kawan - kawan aku. Hohohohoho! Maklumlah selalu habis exam lambat jadi bila berkesempatan habis exam awal nih maka manfaatkanlah segala kelebihan yang ada. Kehkehkehkehkeh!

Okaylah! Gua mahu mengketedarah gulai ayam ubi buatan tangan mak gua yang istimewa dan sedap sambil meraikan kemenangan Liverpool ke atas Chelsea dengan gol yang cantik dari Torres. Assalammualaikum.

P/S : Exam Tu Apa? KAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAH!


Perhatian Semua :

Acer Aspire One untuk ANDA Miliki Secara PERCUMA!
Click Gambar Untuk Ke Link Contest!
Mai Join Lekas Sebelum Terlepas Peluang!

21 ulasan:

  1. AWH!!!!! you so badlah... I not yet start my exam!!!

    BalasPadam
  2. wah!!! sukalah sakat orang neh...
    abih exam awal ker... kuar awal dari dewan exam awal?... tumpang suak gak... dapat rasa cam ner abih exam awal... suke kan???

    BalasPadam
  3. lu hans ah. wa masih ada 1 exam ni. nak balik sabah!!!!

    BalasPadam
  4. amboi! sedap perli org ye! hee. uiks! aq blom exam ag doh~

    BalasPadam
  5. tak baik hans, kenakan org. aku pun x abis lagi ni exam... doakan aku.. :-)

    BalasPadam
  6. haha. seronok sakat kawan2 ni. tapi kalau dapat kawan2 yg mudah terasa hati susah juga tu

    BalasPadam
  7. belagak naaa exam dah habis

    BalasPadam
  8. jey ada 1 paper lagik esok. huhu

    BalasPadam
  9. hahhhaa hans kejam ... ; p ...

    BalasPadam
  10. pergh~
    jangan kejam sangat hans oi
    aku mula pun belum lagi ni hah

    BalasPadam
  11. waaaa....
    ade due lagi ppr..

    exam itu adalah masa untuk semakkan otak ;D

    BalasPadam
  12. hahahahahahahahha

    ciskek betol. mcm kawan aku oh. die hbs exam awal. trus tulis kat wall semua org. grrrrr!!

    BalasPadam
  13. waa...owg len semua dah hbs exam, kita blum start lagi nh.....huhu...jelez2

    BalasPadam
  14. korang semua tension nak study for exam. Saya tension kena buat paper exam... dah part of the job bila jadi cikgu...

    ni tgh nak prepare buat exam paper utk semester depan... haduih...

    BalasPadam
  15. lol
    keji punya kawan, bkn nak bagi sokongan moral
    ko buat camtu jadi moral down la depa,hak3

    weh, epy oliday
    jgn main banjir, nnt lemas

    BalasPadam
  16. haha.. skrg ni aku memang betul2 dh hbs exam.. jaga budak exam lg ada lah.. hehehe...

    BalasPadam
  17. ceh... mengacau emosi member itu boleh mengundang parang terbang ke leher!!

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com