Sabtu, 25 Disember 2010

Aziz Sattar Terbaiklah Waktu Anugerah Skrin Tadi! Hehehehe!

Semalam berlangsungnya Anugerah Skrin di TV3 yang mempertandingkan kategori - kategori hebat khas untuk drama dan filem. Tahniah kepada semua pemenang yang berjaya. Pengacaranya juga boleh tahan jugalah! Seronok juga melihat gandingan Awal dan Vanida Imran.

Apa - apapun, aku sangat tertarik sewaktu penyampaian anugerah yang melibatkan Aziz Sattar, Erra Fazira dan Eja. Sesiapa yang menonton mungkin bersetuju dengan aku! Hehehehe! Mungkin ada yang beranggapan sebaliknya tetapi aku suka cara Aziz Sattar. Nampak seperti gatal atau lucu tetapi sebenarnya dia menegur secara sinis. Hehehehe! Memang lucu!




Apa - apapun, tak mahu ulas banyak - banyak cuma rasanya anugerah kali ini agak best juga sebab tak banyak sangat nyanyi - nyanyi. Hohoho! Aku sebenarnya tadi baru edit entry - entry blog aku. Tengah buat kajian pasal sesuatu. Hohoho! Esok ada 4 kenduri yang terpaksa dihadiri sedangkan perut hanya ada 1 jer. Fuh! Memang semakin gemuklah aku gamaknya.

Apa - apapun, dah lewat nih! Aku kena tidur dulu! Esok aku update entry yang lebih berfaedah yer. Hehehehe! Bye!


Nak Laptop Percuma?
Click Gambar Dibawah Untuk Ke Link Contest!


17 ulasan:

  1. juling mata,,,kdng2 kena tolak balik hahaha terbaek!

    BalasPadam
  2. wahh .
    smpai 4 knduri ek ?
    naik la berat hans nnt :P

    BalasPadam
  3. haha..memang patot pon dy ckp cam tu...bagus!!

    BalasPadam
  4. suka sgt aziz satar buat mcm tue.. sindir2 manja. bagos2.

    Ohh Shaheizy Sam...

    BalasPadam
  5. banyaknya kenduri abg..boyot la nt :D pak aziz sattar masih kuat, cayalah

    BalasPadam
  6. haha..mmg terbaik sindiran dia tadi..dah sume nk berkemban, hamek..

    BalasPadam
  7. tgk sparuh jln je n pastu .....zzzzzzzzzzzzzzzz....
    ni yg awal2 bngun ngadap lappy cz mlm tiduzzz awal...hi...

    BalasPadam
  8. nanti sampai ke rumah ketiga dan keempat, suruh bungkus jer. ley makn malam,. hehe

    BalasPadam
  9. aziz satar kata apa? aku x tgk la smlm...

    BalasPadam
  10. selamat menggemokkan badan
    hehehe
    xD

    BalasPadam
  11. hahaha :)) terbaek pak aziz sattar :)

    BalasPadam
  12. Hahaha

    "saya suka tengok"

    "tutup pun nampak jugak"

    ... siapa yang dapat ayat ni, telan la ia baik² kan.. ;D

    BalasPadam
  13. eleh.. macam la dah gemok sangat kan.. kurus lagi tu. hahahaha

    aku minat ajis satar!!

    BalasPadam
  14. haha ! memang patut kene pon .. haishh ! pendek sgt koet ..

    go pak ajis go ! hAHA XD

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com