Rabu, 15 Disember 2010

Nasiblah Ekau Menang Tony Fernandes! Kalau Tidak Memang Fobia Den Nak Naik Kapal Terbang!

Kepada sesiapa yang meminati sukan perlumbaan kereta Formula One(F1) pasti mengetahui tentang perjanjian di antara dua pasukan baru iaitu Lotus F1 Racing yang dimiliki Tony Fernandes serta Virgin Racing milik Sir Richard Branson yang masing - masing mempunyai syarikat penerbangan sendiri.


 Richard & Tony Fernandes


Mereka telah pun bertaruh sesama mereka dimana jika salah satu pasukan kalah kepada satu lagi pasukan maka pihak yang kalah dikehendaki memakai uniform pramugari dan bertugas untuk syarikat penerbangan pihak yang menang.

Walaupun jika dilihat dari jumlah pungutan mata memang kedua - dua pasukan sama sahaja tetapi apabila dilihat kepada kedudukan ranking di dalam setiap pasukan telah menunjukkan pasukan Lotus F1 Racing berada di tangga ke-11 berbanding pasukan Virgin Racing di tangga ke-12 selepas berakhirnya musim perlumbaan tahun ini.

Dengar katanya Tony Fernandes telah menyerahkan satu set uniform pramugari AirAsia pada Richard Branson dan 'bakal pramugari' tersebut akan mula menjadi pramugari AirAsia pada 21 Februari 2011. Apa - apapun, kita tunggu pengumuman Tony Fernandes sendiri.

Tapi, memang serius aku bersyukur gila Tony Fernandes menang. Sebab apa? Sebab aku tak sanggup nak tengok dia jadi pramugari dan memakai baju ketat - ketat mengikut bentuk badan. Kalau dia yang kalah taruhan nih memang tak dapat aku nak bayangkan macam mana dia jadi pramugari. Serius fobia nak naik kapal terbang agaknya! Hahahaha! 









Kepada pengguna Air Asia! 
Anda mungkin mempunyai peluang
untuk berjumpa dengan 'pramugari'
Air Asia yang baru nih tahun depan.
Heheheheh!
Jangan lupa snap gambar tahu!










Perhatian Semua :

Acer Aspire One untuk ANDA Miliki Secara PERCUMA!
Click Gambar Untuk Ke Link Contest!
Mai Join Lekas Sebelum Terlepas Peluang!

28 ulasan:

  1. aish baju laki lah kot. hahah takkan x leh pramugara kot ahha

    BalasPadam
  2. sutera : tahu xapa...jhahaa

    eman : pramugari la eman...xadanya pramugara..itu perjanjian diorang

    BalasPadam
  3. erk...motif ade talitape kat pramugari tue??? tea or coffee dngn suara garau tapi pakai skirt..wow.. haha

    BalasPadam
  4. bulu kaki kena cukur la hahaha

    BalasPadam
  5. haha.. tak sanggup nak bayangkan.. :DD

    BalasPadam
  6. fuyoooo... hebat tu.. lepas ni ramai la yang beralih ke MAS pulak.. hahahaha

    http://www.qalish.com/

    BalasPadam
  7. hak hak hak...
    aku nak naiklah flight yang dia jadik pramugarau niew..auuuuwww huhuhuuh

    BalasPadam
  8. konfem tiket mse tu dah bais kne jual..haha..

    p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

    ****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

    BalasPadam
  9. hahaha...tak terbayang lah..pasti termuntah..eww... entah mcm mana ropenyer..hahaha..

    BalasPadam
  10. hahahhahahhahaah.

    tak boleh nak pikir.LOL XD

    BalasPadam
  11. hehe...klako weh...tp lawak kan pjanjian dorg tu.buh la mende len klo nk btaruh pong.hehe

    BalasPadam
  12. apa kata booking siap-siap flight pada tarikh tu..mne tau nasib baik leh tengok = )

    BalasPadam
  13. coffee, tea or me??wakaka.ape jadi kalau jawapan die, i want you!!haha

    BalasPadam
  14. x dapat bayang kan camna nanti haha
    xD

    jom2 nek flight
    hehe

    BalasPadam
  15. tp mmg tabik ah tony ni...
    berjaya 'menerbangkn' mereka2 yg xpernah terbang...pndai strategi beliau utk pnrbangan bajet ni

    BalasPadam
  16. aku bayangkan kau pakai skirt ni hans

    BalasPadam
  17. nasib baik dia menang..kalo tak..haha..malu besar kot

    BalasPadam
  18. jom book tiket untuk tarikh tu. ahaha

    BalasPadam
  19. Segak2 tak pramugari depa :P hehehe xpenah lagi kot naik flight :( Kesian kan?

    http://profhariz.com

    BalasPadam
  20. teringin ye tgk laki paki baju pramugari...Msti 'seksi'..Wakakaakaaa..

    BalasPadam
  21. mujur tak bertaruh sapa kalah kena bagi satu flight..haha

    BalasPadam
  22. heheeh !! ade ker sesape yg nak naik kalo pramugari camtuhh..>!! seram ;p

    Papan Tanda Comel

    BalasPadam
  23. alahai...
    tak menahan tol pramugari dia....

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com