Khamis, 9 Disember 2010

Result UiTM Dah Keluar! Betul Ker?

Tengah seronok aku online - online tiba - tiba wall facebook seperti biasa akan digemparkan dengan status - status yang menyatakan kegembiraan mereka atau kesyukuran mereka kerana telah pun melihat keputusan peperiksaan masing - masing. Adakah ini satu pembohongan seperti di dalam rancangan Bang Boom Bang? Akan datangkah gorila hitam di belakang kita jika kita terus memasuki student portal Uitm?

Kemudian status itu semakin banyak dan apabila terlihat rakan yang memang susah untuk tengok dia berbohong(walaupun masih berpotensi untuk melihat beliau melakukan pembohongan) maka aku pun cubalah buka student portal. Yehaaaaaa! Memang ada dan wujud tetapi macam biasalah mestilah server terlampau slow dan lembab! Akhirnya harapan musnah apabila server ditutup dan link untuk ke keputusan peperiksaan telah dihilangkan serta merta.

 Aku Rasa 1st Time Link Tu Dihilangkan Sepanjang Aku Buka 
Student Portal Daripada Zaman Diploma! Hahahahahaha!


Jadi, kepada sesiapa yang begitu pantas melihat keputusan tu memang aku respect gila lah! Hahahaha! Ini mesti dah siap - siap buka student portal dan tunggu masa jer kan? Hehehehe! Nampak server akan terus lembab dan lembab hingga hari Ahad ini mungkin. Apa - apapun, selamat menikmati result exam masing - masing yer. Jangan tension - tension dan cubalah check result anda esok pula.


Pemandangan Biasa Sewaktu Berlumba - Lumba
Membuka Student Portal. Hahahahahaha!



Perhatian Semua :

Acer Aspire One untuk ANDA Miliki Secara PERCUMA!
Click Gambar Untuk Ke Link Contest!
Mai Join Lekas Sebelum Terlepas Peluang!

22 ulasan:

  1. biasa la tu...sabar ye..aku punye dah keluar hari isnin lepas..

    BalasPadam
  2. encek hans dak UiTM ker?

    huhuhuhu

    Windu zaman tu, zaman kecewa ke CC, tapi tak dapat nak chek result. yeaahhhh

    BalasPadam
  3. yeay2,,sblum offline td aida dh buleh cek result..uitm dhatiku!haha

    BalasPadam
  4. haha sme la..button rslt 2 men sorok2 lak;P

    BalasPadam
  5. hans, buka mini transkrip kan selalu ada result
    tp mgkin aku cek result tahun depan kot
    hahahahahahha

    BalasPadam
  6. sabor ye...
    blum kuar lagi... yang kuar tu test jer... lepas 10hb baru kuar.... tak lari gunung dikejar... yezza...
    semoga berjaya dengan warna yang terang.... hihihih

    BalasPadam
  7. Tension aku dari tadi nak bukak ta bole. huh! =.="

    BalasPadam
  8. i jugak lah yang tak sempat check. hahaha. tunggu sajelah 2 3 hari lagi baru check. hehe

    BalasPadam
  9. result camne? 4 flat ker?? hehe

    BalasPadam
  10. gudluck la kepada yg ambik exam... hehe

    BalasPadam
  11. ade orang sorok. geramnyeee! haha

    BalasPadam
  12. Uitm kena improve server ni.. amik yang besar punya nak terima berpuluh2 ribu hit.. baru tak de masalah.. tapi aku bukan duak uitm pun.. papehal good luck..hehe

    BalasPadam
  13. emmmm terkejut gak bila tau result dah kuar. tapi bila check macam biasa la, server da down. tp guna alternatif lain, terus download result semua student master. ahahaha... baru puas...

    BalasPadam
  14. sabaq naa hans :D tengok p lah lambat2 pun :)

    BalasPadam
  15. hahah... betul tu firt time bleh hilang tiba2.... tggu seminggu kot bru dpt tgk result laju2... haha..

    BalasPadam
  16. hoho.. aku antara yang sempat gak check semalam pukul 11.. nasib baik result ok, kalau tak sesia jer check awal-awal..

    tp betul, sampai pukul 1, server dah jem dah.

    BalasPadam
  17. UiTM mana bro??Aku bangun pagi terus check awal2 haritu..nasib baik..xpyh tunggu dh..kekeke

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com