Khamis, 30 Disember 2010

Slot Lagenda Putera Katak : Episod Akhir Hari Ini



Nampaknya siri Putera Katak yang mula ditayangkan pada 29 November lalu bakal berakhir pada hari ini bersamaan hari Khamis, 30 Disember 2010. Aku memang tidak ketinggalan menonton siri ini sejak episod pertama lagi. Sebelum Putera Katak ditayangkan, aku ada juga menonton Ulek Mayang tetapi hanya beberapa episod sahaja sebab aku tak terasa terhibur menontonnya. Entah! Rasa kurang seronok siri itu. Aku lah rasa tapi orang lain tak tahulah. Hehehe!




Apa - apapun, adakah Putera Ammar yang kini masih lagi berkeadaan sebagai seekor katak berpeluang menjadi manusia kembali? Bagaimana untuk membuatkan ibu dan kakak Tina percaya bahawa katak itu sebenarnya manusia dari kayangan? Semuanya bakal terjawab pada hari ini. Saksikan episod terakhir Putera Katak di TV3 pada pukul 4.30 petang ini yer. Jangan lupa siaran ulangan di TV9 pada pukul 8.30 malam ini.



Lepas nih rindu nak tengok Nora Danish usap - usap katak hijau yang besar gedabak tu! Hehehe!





Nak Laptop Percuma?
Click Gambar Dibawah Untuk Ke Link Contest!


26 ulasan:

  1. aku xtgk pun cerita ni.. smpt tgk skali jer.. beselah ptg2kan sibuk.. hehehe..

    BalasPadam
  2. lepas tgok cerita ni kan,, tetibe da x takot katak,, ki3,,
    siap tringat katak tu putra,, hampehh,, hihi ^^

    BalasPadam
  3. satu jer bile tgk cte nie..
    nak cpt ada umah sndiri n nak penuhkan ngan binatang2.. wah~~ =)

    BalasPadam
  4. Hro2..hepi ending la..tolonglah wahai putera katak,kawin la ngan Tina..jgn Puteri Zadora..tak suke :(

    BalasPadam
  5. ohhhh kamu layan cite nih...

    ulek mayang mmg kureng

    BalasPadam
  6. wah minat giler ko nih....hahha..aku x berkesempatan nak tgk..

    BalasPadam
  7. apa lagi mesti ramai yang tak sabar nak tahu kesudahannya

    BalasPadam
  8. kat mana ehh leh dowload crte nie..ak dh ada kat kampus lah..
    sapa tahu g tau yaa

    BalasPadam
  9. aku macam tak boleh blah tengok citer ni. aduyaiii...

    BalasPadam
  10. Best ke citer ni? Tak penah tgk penuh pun citer ni...Tapi, dh episod last ni leh la tgk :D

    BalasPadam
  11. aku pun tak pernah miss tgk stiap episod sbb kalo siang tak dpt tgk mlm bleh tgk lg kt tv9..hehe

    BalasPadam
  12. ha'ah!!! dah habissss...rindulah nak tengok panglima zamir.hahaha

    BalasPadam
  13. trlepas sudah gara2 bersantai kt Tg Emas, Muo.....

    BalasPadam
  14. aku tak minat tgk cerita ni. ntah nape. pelakon best2 je.. maybe sbb tak follow dr start kot :p hehe

    BalasPadam
  15. ak tgk skali je kot cite...xtau best ke x...haha...

    BalasPadam
  16. adess!! aku tertinggal!!! mcm mne lah boleh tetido nieyh!! adoiiii!!! wey3.. sat g cite kat aku aw~ haha~

    BalasPadam
  17. waaa..terlepas..
    siang td g umah sedara..
    malam lak nengok citer korea..lupa dah..rugi2...

    BalasPadam
  18. la... hari ini last ke..

    alahai terlepas nak tgk tadi..

    BalasPadam
  19. cite ni mmg fantasi btul la. ending dia mcm tatahula. tlg terangkan ending dia yg org jht tu

    BalasPadam
  20. Mmg happy ending la cte ni..5 stars..smpat gak Tina cium katak sebelum Zadora sampai

    BalasPadam
  21. paling suka mama papa tina
    sgt real!

    BalasPadam
  22. bnyk tinggal dah cite ni,adoiii :(

    BalasPadam
  23. Ayah aku sanggup rushing balik kerja nak tengok citer nie....aaaaaiiihhh hhahhaa..sama naek dengan mak aku...

    Geng Lepak | Kontes Lepak | Hadiah menarik dari Langkawi

    BalasPadam
  24. gler klakar costume dlm cter ni.tp aku x folo pun

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com