Khamis, 30 Disember 2010

Terima Kasih Pengundi - Pengundi Hans! Beliau Dah Menang Pilihan Raya Kecil Semalam! (^_^)Y

Nampaknya semalam berlangsung satu 'pilihan raya kecil' di blog Sharinginfoz yang menyaksikan pertandingan satu lawan satu untuk merebut 'kawasan' yang dipertandingkan. Selepas penat berkempen akhirnya undian dikira. Maka diumumkan......




Drum roll pleaseeeee! Pemenangnya ialah...



HANSSSSS!!!!


Akhirnya, Hans telah memenangi pertandingan ini selepas begitu gigih berkempen dari pagi hingga ke petang sebelum berhenti terus di waktu senja gara - gara final Piala Suzuk AFF 2010. Nak tahu apa yang Hans menang? Meh usha bawah!




Muahahahahahahahaha! Kalau menang motosikal mau menjerit sampai satu Malaysia dengar. Hohoho! Hans sebenarnya telah memenangi sebuah buku yang diidam - idamkan oleh beberapa orang blogger pada kali ini.




Jadi, disini saya selaku manusia yang nama popularnya Hans tu ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang sudi mengundi Hans untuk menang buku nih. Dengan konsep undi yang Hans guna iaitu 'Paksa Rela' atau lebih tepat lagi kalau tak nak undi pun mesti kena undi Hans juga nampaknya membuahkan hasil. Hikhikhikhik!

Macam biasalah bila ada contest yang kena dapatkan undi daripada blogger - blogger nih memanglah terpaksa tebalkan muka sikit untuk meraih undi. Ada kadang - kadang tu tak sempat promote diorang dah undi. Ada yang sebab ingat Hans nih kawan mereka jadi mereka undi. Ada yang malas undi tetapi kerana konsep 'Paksa Rela' tadi mereka undi juga. Ada yang kata akan undi tetapi tak undi atau undi orang lain. Hehehe! Ada juga yang marah - marah dan tak nak undi. Ada juga nada - nada sinis yang cakap kenapa tak beli saja buku tu dan berkata bahawa Hans nih kecoh jer. Hahaha! Bagi Hans dah alang - alang berpeluang nak dapat buku tu secara percuma jadi cubalah sedaya upaya untuk menang. Kan?

Apa - apapun, Hans sangat - sangat nak ucapkan terima kasihlah kepada semua yang mengundi dan seronok bila tengok nama - nama yang mengundi tu sebab kebanyakannya selalu menjadi mangsa usikan Hans di twitter mahu pun facebook dan tak kurang juga yang Hans tak kenal tetapi sanggup undi.  


Terima kasih sekali lagi yer! (^_^)Y


Penggunaan Nama Hans Pada Entry Kali Ini : Apabila Terlampau Gembira! Hehehehe!


Nak Laptop Percuma?
Click Gambar Dibawah Untuk Ke Link Contest!


46 ulasan:

  1. tahniah, wah lepas ni... berdesup-desup la wang masyukkk... dalam blog yer...

    BalasPadam
  2. buku tu ada apa di dalamnya? kandungan dalam dia???

    BalasPadam
  3. tahniah hans..aku yg vote ok...belanja ar bila dah dpt duit dgn blog tu..ekekekeke

    BalasPadam
  4. yang baik : haaha...yer lah tu...mana ada...biasa2 jer meh

    nick : amboi hang...aku baru menang kut...bukan dapat lagi buku tu...hahahaha

    bro miro : hahahaha....insyaallah

    BalasPadam
  5. tahniah weh,,

    weh hans,,,fotostat buku tu bole x??

    BalasPadam
  6. lok : hahaha...pensyarah aku kata berdosa fotostat buku...hikhikhik

    BalasPadam
  7. wah guna hans dalam blog... auuuwww..

    hahaha

    BalasPadam
  8. wahh! tahniah2!..so, xde apa2 utk kitorg?lala

    BalasPadam
  9. GKSB : ko geli tak baca?aku geli baca tapi geli2 pun aku ketawa juga...hahahahaha

    cik zaza : Saya benci rasuah...hahahahaha

    BalasPadam
  10. tahniah hans... akhirnya berjaya jugak... :D

    BalasPadam
  11. haha , tahniah berjuta2 ! :) masyukk undianku !

    BalasPadam
  12. Taniah kawan angkat

    hahhahhaaa, dah kaya t leh ajak ramai2 datang langkawi jenguk aku...auuuummmm!!!!

    Psssssssssssssssssss
    Blog keliru

    BalasPadam
  13. Thanks Han,

    No problem. Kecik punya hal. Takat vote je pun bukan susah sgt. Support kawan-kawan.

    Paksa rela ? Itu pun nak jadi isu ke depa ni ? Dah cakap kan , blogging ni nak happy2, kongsi ilmu, kawan-kawan...aiyooooooooooooooo... ini macam orang pun ada ka.

    BalasPadam
  14. Wah.. sgt superb la wei.. Blog Hanss memang layak untuk menang.. Lepas nih bolehla fotokopi buku tuh share2 kt kwn2.. hehehe

    BalasPadam
  15. wa caya sama lu lah :) tak di nafikan hang memang da bomb

    BalasPadam
  16. wah..tahniah..kongsi la tips wat duit tu,.hehhe

    BalasPadam
  17. wah sudah menang yer...apa lagi kasi belanja la kami pengundi2...hehehheeh congrates yer hans...

    BalasPadam
  18. Hans Berkata : Sudah Singgah Dekat Semua Blog Pengundi - Pengundi..Terima Kasih Yer Semua! Insyaallah ada masa kalau sempat baca buku tu saya kongsi lah sikit - sikit tapi rasa - rasanya lambat lagi lah kut sebab buku tu mungkin sampai bulan 1...masa tu saya dah dekat Shah Alam..nak tunggu balik rumah agak lambat lah...Mungkin bulan 5..itu pun kalau sempat baca sebab sibuk nak praktikal pula...

    apa - apapun, terima kasih sekali lagi yer! (^_^)Y

    BalasPadam
  19. tahniah bro..lepas ni jgn lupe kongsi2 cite ckt dlm buku tu..huhuhuhu ;)

    BalasPadam
  20. congrats dapat menang. aku tagih janji manismu belanja makan satey 50 cucuk! hahahaha..

    BalasPadam
  21. Wah, aku antara kena paksa undi. tapi, aku sggup je undi. takat taip je, bkn kuar duit pom :)

    BalasPadam
  22. TAHNIAH!!!!

    Dapat gak buku yang diidam2kan tu kan... :D

    BalasPadam
  23. tahniah hans... moga buku too leh laa ko ngajo kami plaks jadi orang $$$$$ :)

    BalasPadam
  24. tahniah Hans!
    Alhamdulillah...

    ~saya mengundi secara rela tanpa dipaksa ye~

    ahakkkss

    BalasPadam
  25. Tahniah Hans..
    Aku cuma berharap yang kandungan buku tu berbaloi dengan usaha ko..

    P/s:Pernah kecewa dengan buku yang memaparkan tips tu la,tips ni la..padahal semua yang dia cakap aku dah tau..

    BalasPadam
  26. macam pengumuman raya..hehehe

    anyway, tahniah utk hans yang rjin update blog :)

    BalasPadam
  27. so,lepas nimkena la penuhi manifesto ye Hans??

    kalu x,tak oo dah undi calon pilihan raya kalu x penuhi janji..wakaka..

    BalasPadam
  28. ini entry untuk aku ke hans?? terharu a

    BalasPadam
  29. tahniah 3X...lepas nie kayo la pokcik...

    BalasPadam
  30. ehem2 tahniah lah weyh!!!! :pp

    BalasPadam
  31. pergh..tahniah coz menang weyh...
    so ape hadiah yang bakal ko beri kat aku? adakah belanja?
    err...hahhaha..gurau je la hans :P


    Khairul Fahmi, Gadis Indonesia Cun dan Malaysia Juara Buat Pertama kali

    BalasPadam
  32. apa-apa pun tahniah ler sebab menang

    BalasPadam
  33. Hans tahniah.
    Hehe, nampaknya bloglist aku akan bertambah lagilah.
    Sebab lepas ni blog hang komfem sangat berinformasi. :)

    BalasPadam
  34. tahniah~!
    lepas ni share la ye pasal buku tu dengan kitorang

    BalasPadam
  35. yeah!! tak sia2 saya jadi penyokong diri tepi medan blog bersorak untk hans.. hehe.. pe pun, tahniah yer!! :DD

    BalasPadam
  36. aku rasa aku takde undi kot. sori la. malam tu tak on9 :D

    BalasPadam
  37. hehe...tahniah dear...dah agak dah u boleh menag..ahhahha..caya lahh...roti canai satu.

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com