Rabu, 29 Disember 2010

Tolong Vote Saya Sebab Saya Nak Menang Buku Nih! (^_^)Y


Hari tu kan saya ada join satu contest yang menawarkan sebuah buku sebagai hadiah. Kini saya bersaing dengan seorang lagi blogger untuk mendapatkan buku ini dan caranya ialah melalui jumlah undi yang tinggi.


Jadi, saya mengharapkan kamu semua sudilah mengundi saya dengan menyatakan

Saya Sokong Hans di ruang komen
ENTRY KEPUTUSAN CONTEST INI


Hopefully saya Menang! Hehehehehe!


Nak Laptop Percuma?
Click Gambar Dibawah Untuk Ke Link Contest!


33 ulasan:

  1. Anith Chan & Ariani : jangan sokong disini...sokong di entry yang den letak link tu tau.. :)

    admiral : jangan wish jer..sila undi..nih paksa rela tau...heheheh :)

    BalasPadam
  2. Ok. Dah pegi vote utk awak dah tapi maybe belum approve komen lagi kut

    Good luck

    BalasPadam
  3. aku dah sokong kau hans.. semoga kau dapat buku ni pastu share apa yg patut k.. hehe..

    BalasPadam
  4. hans : thanks pada yg sudi vote...insyaallah...kalau menang aku baca bila ada masa lepas tu leh la kongsi2 apa yg patut

    BalasPadam
  5. Okeh...akak dah undi!! Gud Luck yeee!!!

    BalasPadam
  6. buku apa hans? ape2pun aku sokong ko smoga ko menang nnt belanja la aku.. hahaha

    BalasPadam
  7. Saya Sok0ng Hans !

    yup2x..gud luck yew >.<

    BalasPadam
  8. aku vote untuk kau. tapi kalau kau tak aplikasi apa yang ada dalam buku tu, siap la kau hans.. hahahaha.

    BalasPadam
  9. dah sokong malaysia..
    opsss...
    silap...
    sokong hans :P

    BalasPadam
  10. wokeh!... dah sokong jgak...
    semoga berjaya... juga semoga pasukan Malaysia menang malam ni....

    BalasPadam
  11. Moga berjaya Hans.. dah vote kamu

    BalasPadam
  12. aha..sis penah mintak buku ni dulu..tp menang novel plak..hehehe...PTS kan?
    insyaAllah sis vote yer...

    BalasPadam
  13. beli la sendiri bro.ape ade hal.haha:P

    BalasPadam
  14. semoga berjaya hans.. nanti saya tolong vote.. =]

    BalasPadam
  15. ala..ko ni..nak buat duit bkn nak ajak aku
    ciss..

    BalasPadam
  16. dah sokong dah...

    nanti akak dapat apa pulak...

    ghee gheeee... :D

    best of luck yeah

    BalasPadam
  17. saya sokong hans !!

    ~membe saya pon sokong hans jgk, tp die xde blog..so die wakil saya nyatakan sokongan..~huhuhu....

    BalasPadam
  18. kalau lepas ni tuan punya blog tu tak bagi buku kat hans...sebut je...biar pendekar tikam dia... nyiahahaha...

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com