Sabtu, 4 Disember 2010

Uncle Seekers Disaman. Good Job!

Klik Untuk Tumbesaran Yang Nyata


Rasa - rasa kes ini memang diketahui oleh ramai blogger kan? Aku pun pernah membuat entry berkenaan ini tapi entry aku waktu itu tidak memberitahu nama siapa punya angkara.

Walaupun pada pandangan aku tindakan ini sudah terlampau lewat kerana begitu banyak benda yang tak patut di dedahkan sudah diketahui umum tetapi tindakan ini adalah yang paling terbaik setakat ini.

Amacam wahai ketua seekers? Di dalam entry - entry anda semuanya berani - berani belaka. Jadi, kita tengoklah macam mana seterusnya.


Sesiapa nak join Contest Cerpen Sesedap Rasa boleh baca entry aku nih


Perhatian Semua :

Acer Aspire One untuk ANDA Miliki Secara PERCUMA!
Click Gambar Untuk Ke Link Contest!
Mai Join Lekas Sebelum Terlepas Peluang!

41 ulasan:

  1. dia membuka aib orang, so kena lah balasannya =)

    BalasPadam
  2. hambik kau.. hahaha

    my latest entry
    http://salimharmanain.blogspot.com/2010/12/korang-tau-x.html

    BalasPadam
  3. lepas ni dia pasti senyap la..haha

    BalasPadam
  4. hahaaa..
    pelek la uncle seekers tu...

    BalasPadam
  5. maybe niat dier baik...
    but still...
    niat tidak menghalalkan cara...

    BalasPadam
  6. haha..merasa la...sendiri cari penyakit

    BalasPadam
  7. nak reveal kekasih pun biar la caranya elok, tambah2 dengan gelaran yang dia ada tu.. ni cerita habis semua..

    BalasPadam
  8. hahaha..amek kau! org tua kutuk.. ;p

    BalasPadam
  9. euww uncle seekers tuh. dah la banshee die pegi sebut bitch. bangang betul. haha

    BalasPadam
  10. er...masih bagindo lagi ko bekas tu? sori le.. aku tak berapa pasti...

    BalasPadam
  11. haaa..jom tengok siapa yang kena nanti.. :D

    Pendapat anda?
    blog Serol-Nizam

    BalasPadam
  12. mari kita lihat siapa yg kenaaa...hehe

    BalasPadam
  13. hahha...dunia2

    sempat lagi nak pose lompat ni. tarikh tutup pun lama lagi

    BalasPadam
  14. erk?
    kena saman
    baru tahu
    n nmpk sangat x menyelongkarr habes waktu on9 haha

    Layans~
    Selamat Ulang Tahun

    BalasPadam
  15. heheh... aku xtahu apa2 ttg hal ni...

    BalasPadam
  16. pasni tak sempat nak cari hantu dah dia sbb sibuk kat court hehehe.

    BalasPadam
  17. pnah baca citer pasal ni..dahsyat jgak kan..scary..

    BalasPadam
  18. mmg terbaik lah.. padan muka uncle seekers.. suka2 hati je.. dia ingat bekas permaisuri tu sape.. ish4x..

    BalasPadam
  19. ni pasal pe ek hans? aku xtaw la plak

    BalasPadam
  20. dia kata apa sampai kena saman tu?

    BalasPadam
  21. uncle pon nk beerblog tp xtau nk tulis ape..
    tulah jd cm2

    BalasPadam
  22. bukan good job ni.. ni dah brilliant job hohoho

    BalasPadam
  23. nice blog... have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.blogspot.com .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...

    BalasPadam
  24. Memang superb la ini olang..

    BalasPadam
  25. padan muka dia. aibkan org lagi.

    BalasPadam
  26. MAnusia ni, kalo tak kena menda2 yang sentap2 ni, susah sangat nak sedar yg diri tu buat salah....Jadi..ingat2lah...what u give, u get back :)

    BalasPadam
  27. harap uncle seekers tu terima pembalasannya..

    BalasPadam
  28. Aku suka dengan tindakkan permaisuri agong :)

    http://profhariz.com

    BalasPadam
  29. klu betul2 nk, kenapa perlu mengaibkan? betul tak?
    haishh, dunia sekarang, hrus lebih berhati2 memilih teman.

    BalasPadam
  30. dah agak dah nak kena saman.jenuh la uncle.

    BalasPadam
  31. rasanya dia x insaf pon... seronok lagi ada la kot. dia siap promot lagi link berita2 pasal dia. seronok la tu impian untuk jadi pemes dah jadi kenyataan. publisiti murahan tol... adeehh...

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com