Selasa, 21 Disember 2010

The Winner Of Survivor Nicaragua - Jud Fabio Birza

Fabio


VS


Chase


VS


Chase


And The Winner Is


Fabio The Winner For This Season


Fabio as one of the contestants for this season telah pun menjadi pemenang menewaskan Chase and Sash dengan kiraan undi 5-4-0 and if tak silap aku Fabio nih merupakan pemenang paling muda in Suvivor history sebab dia baru berumur 21 tahun.


All Contestant of Survivor Nicaragua


Seronok sangat si Fabio menang sebab 1st memang aku sokong dia altough dia nih gila - gila remaja sikit. The next reason sebab ramai sangat yang merancang nak vote dia keluar tetapi tak berjaya sebab he wins the immunity. Hohoho! Apa - apapun, survivor kali nih agak menarik sebab 1st time ada peserta yang give up dengan tarik diri serta ada yang mengamuk hingga memadamkan unggun api. Anyway, congrats Fabio! You deserved it because you played a great game! Nice season!


Kepada blogger - blogger, kalau nak menang iPad jom join contest dekat bawah nih




Perhatian Semua :

Acer Aspire One untuk ANDA Miliki Secara PERCUMA!
Click Gambar Untuk Ke Link Contest!
Mai Join Lekas Sebelum Terlepas Peluang!


21 ulasan:

  1. best kew bro? ahaha, ak mmg dah lame gila tak tengok cite nie

    BalasPadam
  2. halamak bro.. ko layan survivor ek? aku ada gak la tgk sekali sekala tp takde la follow. tp cam best gak benda ni.

    BalasPadam
  3. apesal tak pernah tau pun ade season baru survivor. perghh~ dulu gile taksub kot dgn survivor series nih.!

    BalasPadam
  4. dah lama tak tgk...
    so..
    tak tau apa2!
    hahaha!

    BalasPadam
  5. survivor yg tgh main skrg season nih ke?ade jugak tgk tp x semua episod...

    dulu2 mmg minat sgt ngan game nih

    BalasPadam
  6. Yul : aku peminat tegar survivor rasanya so aku mesti cakap best...hahaha

    Fyzal : ar ar...den layan survivor bro...best...

    Yayaa : Every Year ada season baru

    Lelaki Ini : ekau kan wakil rakyat..mana sempat tgok

    Belalang : Yups..yang baru habis ditayangkan dekat Amerika semalam

    BalasPadam
  7. uish gile lame xtgk survivor.huh.abeh skola abeh trus.xdapek tgk dah.emm mne nk cr season yg da ttinggal eh?

    BalasPadam
  8. This is one show that I have problem following hehe... I will stick to Amazing Race je la... :P

    BalasPadam
  9. kadang2 je tgk citer ni...dah abes upenye...huhu

    n3 update : http://azisweetness.blogspot.com/2010/12/kenali-cik-azi-dalam-bulan-julai.html

    BalasPadam
  10. kalo aku masuk...aku dapat kalahkan fabio x ekh??? buahahha

    BalasPadam
  11. survivor ni aku rasa.
    depa makan pelik.
    belajar cara nak hidup begitu
    sukar.

    BalasPadam
  12. lame dah xlyn survivor ni... best kot

    BalasPadam
  13. Bila dah ade immunity, mmg best la. :)

    Suka survivor ni ha!

    BalasPadam
  14. owh dia yg mng ek..
    sis da lame x follow survivor ni..layan masa season awal2 je dulu

    BalasPadam
  15. Sungguh ajaib apa yang manusia mampu buat untuk DUIT kan..Hehehe

    BalasPadam
  16. oh survivor...
    lame dah x tgk hehe
    xD

    BalasPadam
  17. da lame giler kot tak tgk survivor..nak2 plak uma takde pirng atas bumbung....huhu

    BalasPadam
  18. pergh menang dah die, ikut mula2 je cite ni..tahniah2..badan ketul2

    BalasPadam
  19. Wahhh, mmg dah lama la tak layan cerita nih. Seingat2 last layan cite ni masa zaman kain biru dulo.


    HAHAHAHAHa

    BalasPadam
  20. ohh..ade lagi rupenye rancangan survivor..ingtkan dh berkubur..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com