Ahad, 9 Januari 2011

Apa Pandangan Hans Terhadap Kamu? Mahu Tahu?

Sebenarnya tak silap aku permainan nih dah lama dah wujud dekat facebook tapi maklumlah aku nih kan ketinggalan zaman sikit bab - bab macam nih. Hehehe! Sebenarnya, aku nak taip entry pasal benda lain tapi sebab nak menonton raja lawak dan malam nih juara lagu pula secara online maka memang tahap malas tu sangat menebal. Hajat di hati nak buat assignment pun tak bergerak - gerak lagi. Aku rasa minggu depan pasti feel aku tu sampai tapi minggu nih memang payah sikitlah.


 Sumber : Disini


Baiklah! Macam nih lah senang cakap. Aku saja nak main satu permainan nih. Permainan nih mudah jer dan semestinya korang kena ada blog lah. Kalau tidak macam mana aku nak tahukan siapa. Diruangan komen nanti korang hanya bagi nickname palsu korang dan aku akan nilai korang melalui pemerhatian dan pandangan aku. Kalau aku kenal memang lagi senanglah aku bagi pandangan aku dan kalau tak kenal pun aku akan bagi pandangan aku melalui pemerhatian pertama. Sebagai contoh nanti korang letak dekat ruangan komen entry nih 2 Benda Nih:-


 Nama Samaran:
Suka Kuaci

Nama Blog:
www.kuaci.blogspot.com


Hanya begitu sahaja! Mudahkan? Selepas tu aku akan taip lah apa - apa tentang korang pada entry yang akan datang. Sebagai contoh :-


Si Suka Kuaci:
Seorang yang jelita, baik hati dan sangat pemurah.

Pandangan:
Saya suka awak sebab suka puji saya hensem di setiap entry awak. Hehehe!


Hah! Macam tu jer pun. Saja suka - suka jer lah! Jadi, hanya anda dan saya saja tahu siapa yang dimaksudkan tu. Jangan risau! Bila anda komen tu memang lah saya tak akan masukkan komen anda ke dalam entry ini sebab kalau tidak nanti orang tahulah siapa anda. Hehehehe!

Jadi, kalau sudi letakkanlah nama samaran dan nama blog anda diruangan komen ini untuk saya merepek - merepek tentang anda pada entry akan datang nanti. Assalammualaikum dan salam sejahtera.


P/S : Jangan Letak Nama Samaran Jer...Letak Nama Blog Sekali Yer! 

Penyertaan Ditutup Pada Pukul 11.59 Malam Bersamaan 09/01/11 

17 ulasan:

  1. adeh, aku tak bape paham sangat la

    BalasPadam
  2. Yul : xfaham lagi ek?

    okay! macam nih.

    untuk ruangan dekat komen nih...
    ko cuma beri aku NAMA SAMARAN dan NAMA BLOG ko jer

    sebagai contoh :-

    Nama Samaran : Yul Brad Pitt
    Nama blog : letak lah Link Blog ko

    tapi..aku takkan approve komen tu...komen tu hanya memudahkan aku untuk bagi pandangan aku tentang kau untuk entry seterusnya...

    kiranya nanti untuk entry seterusnya...aku akan taip

    Yul Brad Pitt : Dia seorang yang bla bla bla...

    dan nama blog aku tak letak...so, hanya kau dan aku sahaja yang tahu bahawasanya Yul Brad pitt tu adalah kau...

    faham tak?penat taip nih...hahaha

    BalasPadam
  3. hahaha :)) bes game ni.
    tp jap. nm samaran 2 boleh letak ape2 jela kan?

    BalasPadam
  4. zeri : yups..leh letak apa2 jer asalkan sopan dan xmenyalahi undang2 dan agama :)

    BalasPadam
  5. kenapa aku bacaa dua kali tetap tak paham.lembab sgtkah aku ini=_=

    BalasPadam
  6. sy nak join lahhh game ni :)

    BalasPadam
  7. echa . bwak bersabar yea . ahha . jgn kata diri sendiri lembap .

    BalasPadam
  8. wakaakaka :)) mestila... hadoiyaaa :D

    BalasPadam
  9. ehehehee... vee pun tak faham sgt jugak actually nie. :)

    BalasPadam
  10. pelik game ni. tapi nice. hehe

    BalasPadam
  11. alamak ! baru perasan tarikh da tutup T_T

    maaf maaf .

    BalasPadam
  12. maaflah..dah tutup dah pun...hehehe...xapa...lain kali kalau rajin den buat lagi game cam nih

    BalasPadam
  13. ala dah terlepas..3 hari tak on9..huuu

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com