Selasa, 18 Januari 2011

Blogger Mana Yang Blog Dia Hanya Menulis Tentang Filem? Korang Tahu Tak?

Fuh! Penat betul lah aku sekarang! Kelas dari pagi sampai ke malam. Baiklah! Jadi, berdasarkan kepada tajuk di atas maka aku nak tanyalah kepada blogger - blogger yang sedang membaca entry ini...korang tahu tak blogger mana yang blog dia khusus mengulas tentang filem - filem Malaysia sama ada review filem, kritik filem atau meletakkan trailer filem - filem di blog beliau?




Kalau boleh aku nak yang memang blog dia tu khusus yang menulis tentang filem - filem Malaysia. Kepada yang sedang membaca ini jika korang tahu blogger mana yang ada blog yang bercirikan seperti itu atau korang sendiri adalah blogger yang berciri - ciri seperti itu tolong tinggalkan link di ruangan komen entry ini sebab aku ada benda sikit lah nak berbincang dengan korang dan aku berharap sangat korang sudilah membantu aku yer. Kalau malu boleh email pada ku dekat hanis_narnia@yahoo.com

Baru awal semester tapi aku rasa dah stress gila - gila dah. Entah kenapa aku pun tak tahu!(aku tahu tapi malas nak taip dekat sini..hahaha) Haih! Susah betul lah bila benda yang kita tak suka tapi kita perlu juga buat walaupun terpaksa. Akhirnya, kesan daripada perkara yang kita tak suka tu menjejaskan perkara - perkara lain yang kita suka buat. Ditambah pula dengan pelbagai kerenah manusia yang aku perlu hadapi setiap hari buat aku sekarang cepat betul rasa marah.




Bila bawa motosikal tu aku rasa macam nak langgar jer siapa - siapa yang melintas. Bila aku tengah berjalan dan ternampak kucing ke lipas ke nyamuk ke burung ker aku rasa macam nak cari pasal jer. Hahahaha! Punyalah stress! Nasib semalam aku beli coklat Cadbury. Dah setengah papan aku makan sebab stress! Haih! Aku rasa hari nih mesti aku tidur awal! Dan selepas nih memang blog aku nih aku update jer lah kut. 

Jadi, awal - awal cakap aku minta maaflah kalau aku tak lawat blog korang sebab aku rasa aku sangat busy semester nih dan aku rasa stress. Hahahaha! Padahal sebelum - sebelum nih daripada diploma sampai semester lepas walaupun busy tapi tak lah pula stress. Tapi semester nih baru masuk minggu ke-3 aku dah stress. Gila betul! Jadi. doakan kebahagiaan dan kejayaan aku yer! Aku taknak jadi gila! Hahaha! Okaylah! Chow dulu! Assalammualaikum dan salam sejahtera.


Celcom Sale
Jom Join Contest Milo Fuze

30 ulasan:

  1. salam abang Hans. Maaf, saya tak tahu. Kalau tanya tokey dvd pirate saya tau la. Hehehe! Ok! Ok!

    jangan stress byk2 nanti gugur rambut..hehehe.


    dugaan...kan?

    BalasPadam
  2. x dpt nk nolong.. sbb lbh byk yg ulas drama2 korea.. jdlah yg pertama ♥ ♥

    BalasPadam
  3. oit bro...jangan gila lagi...bagi graduate dulu tau...!

    BalasPadam
  4. aku ingat nak taruh blog aku, tapi sebab aku dah agak meninggalkan dunia panggung, so tak layak ler wahahahah...

    p.s: bosan gak tengok wayang sorg2 je sokmo, haihhh~!

    BalasPadam
  5. AkuMuzikFilem

    http://akumuzikfilem-atari.blogspot.com/

    takpun klik kat nama je. kalau rasa best follow la.huhu. ingat ke nak bagi list blog yang sealiran dengan blog cam saya ni

    BalasPadam
  6. Tapi sorila kawan rasa saudara tak suka kot blog kawan sebab tak banyak lagi review filem kawan tulis, blog baru wat, lagi pun bukan totally tentang filem, dan bukan semua filem aku review, terutamanya filem melayu memang kawan tak tengok kecuali yang terpilih. Penghargaan untuk saudara kalau sudi menjengah juga blog kawan.

    BalasPadam
  7. Salam Hans... Jangan langgar , mati anak org nanti... hehe... Aku tau satu blog...Harap dapat bantu ko la.
    http://tontonfilem.blogspot.com/

    PS ; AL QIYAMAH YG MENDAYU

    BalasPadam
  8. eh ilang ke apa aku taip tadi... Adeh... hrp dpt membantu ko la hans. jgn tensen2 k.

    http://tontonfilem.blogspot.com/

    ps : al qiyamah yg mendayu

    BalasPadam
  9. Ada 1 blog pasal filem, mungkin sedare suka sentuhan tulisan dia, ala2 kiut sikit, jenis movie dia komen filem cinta, life, jenis filem yang real life punya story la. Blog dia pun cantik, cam ada ciri feminisme sket.

    The Owner of Lonely Heart
    http://ralphsody-ralphsody.blogspot.com/

    p/s : dah hbs tulis baru perasan saudara minta bagi link kat entri ni

    BalasPadam
  10. biasalah hans..dulu dip, sekarang degree...tahap stress memang lain..tapi ko masih boleh update blog ni kira ok la...rileks bro rileks

    BalasPadam
  11. aku pun ada tulis pasal filem ni!! tpa x la byk sgt.... aku review pun santai jer...

    BalasPadam
  12. ana doakan anda tak gila mcam ana ^_____________^

    BalasPadam
  13. hahhahaha ada2 ja la KO ni HANS.. hehehe... anyway xdapat tolong... ku tak tau mana blognye... g satu sama la kita.. awal2 sem ni letc suma bagi tekanan.. nak yang terbaik daripada student UPSI... Huu penat weiii

    P/s: saya ada tag untuk satu GA... tengok kat link ni...

    http://winkwinkwithwen.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

    BalasPadam
  14. http://goofspotonfilm.blogspot.com

    BalasPadam
  15. tenagkan diri.. mmg stress klu keadaan sekeliling serabut... aku pun slalu rasa mcm tu.. klu org sanggup gak rasa nak langgar tapi kucing aku xsanggup sebab kucing slalu buat muka comel.. hehe..

    BalasPadam
  16. hans..relax2 sudah..jgn stress2..
    biase la tu..jadi student ni meg bayk kena pasrah ..
    yang penting lapangkan hati tuk ape perbuatan kita..
    tapi jgn plak nk ikhlaskan dri langgar org ke sampai mati k..

    BalasPadam
  17. ouh... rilexs2 hans.. kalo makin tensi, tambah ibadat byk2 ye, insyallah...


    http://ishikosworld.blogspot.com/2011/01/115-khas-buat-diaa.html

    BalasPadam
  18. Bak rileks jak bro.. Bertenang dulu... Nanti2 ko update.. Kami setia menanti entry baru.. Walaupun aku nie kadang2 tak komen tapi aku tetap baca....

    BalasPadam
  19. biasa la tu..kalu xstress bkn student namanya......

    BalasPadam
  20. tuan hans, terima kasih kerana melawat, di bahagian link kanan blog saya, banyak blog ttg filem yg tentu saudara akan suka. Blog2 tersebut juga ada memautkan beberapa blog filem yg lain. Syaa mengesyorkan TMBF, Ajami Hashim, Amy Ikram, Nazim Masnawi/Skrin, dan beberapa pembikin seperti Mamat Khalid, Afdlin, Anwardi, Mahadi j Murat dan pelbagai lagi.

    BalasPadam
  21. juga, sudi kiranya saudara melayari Gua.com.my dalam review filem yg mana saya diminta mengulas filem Melayu. Saya juga mengulas dalam Gala TV Plus setiap hari Ahad, 4.30ptg. Harap maklum.

    BalasPadam
  22. Ada banyak blog yang ulas tentang filem..tak tau le pulak nama2 blog depa..

    BalasPadam
  23. Aritu saya ada jumpa Blog pasal Filem nanti saya ingatkan balik dan update kat sini Boss..

    Pelajar dibunuh kejam, ditanam belakang rumah

    BalasPadam
  24. bace komen2 kat ats bnyak gak ye blog yg review crite2 nih .oooooo

    BalasPadam
  25. TGV kot..ha3.. X taulah hans.. Banyak ada tulis, tapi kebanyakannya cmpur2 je...

    BalasPadam
  26. jgn stress ye...minum la milo fuze utk melegakan hati dan perasaan...chewahhhhhhhh

    BalasPadam
  27. jgnla stress2...be happy..jangan anggap semua bnda susah walaupun sememangnya susah..heheheh

    BalasPadam
  28. pi belog nie.my fren ni mmg giler movie:


    http://tontonfilem.blogspot.com/

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com