Sabtu, 15 Januari 2011

Dengkinya Aku Bila Tengok Gambar - Gambar Makanan Om Nom Nom Race Nih!!


Fuh! Boleh kata kebanyakkan team yang join Amazing Race Food Version nih aku kenal - kenal lah juga. Jadi, memang meriah betul blog diorang dengan segala update pasal benda apa diorang makan dan dekat mana diorang makan.

Fuh! Memang best kut dapat makan dekat macam - macam tempat. Dah lah free pula tu. Dengki betul aku! Hahahaha! Apa - apapun, nanti kalau ada lagi contest macam nih(kalau ada lah...macam susah jer nak buat selalu..hahaha) aku memang confirm nak join. Tak kiralah aku tahu jalan ker tak pun.

Haih! Jealoussssss! Apa - apapun, moga pasukan yang terbaik menang contest nih yer! Yang kalah pula jangan sedih - sedih sebab masing - masing dapat makan dan semua dapat goodies bag kan? Tahniah pada bakal pemenang yer.


P/S : Tengah Tunggu Member Aku Nih! Bila Nak Datang Entah!

16 ulasan:

  1. jom geng klu ade contest agy! =__=

    BalasPadam
  2. Mra : no hal...ajak Eman..hohoho

    BalasPadam
  3. rugi woo xdapat join
    klu ada lg, paksa gak member2 suh join

    BalasPadam
  4. OOo.. kalo hans juin komperem menang... -__-"


    http://ishikosworld.blogspot.com/2011/01/114-keluar-di-hari-yg-berangin.html

    BalasPadam
  5. hehe..xsempt nk join ek..xpe, next time ade lg.. :)

    BalasPadam
  6. lol ada gak contest cmnie..kalo ade lg bg taw ak..nk join gak hahahah~

    BalasPadam
  7. memang dengki jeles pe semua adalah
    walaupun xmenang, dapat makan kowt
    nak join hari tue, tapi geng xde la pulak

    uwaaaa

    BalasPadam
  8. ooo tak jelesss hahhaa...on diet...jgn tgk makanan...on diet ..on...(laporrrr)

    BalasPadam
  9. nom nom... makan memang sodap. lagi sodap kalo menang ni kan. hehe :D

    BalasPadam
  10. contest ni mcm menarik je? klu ko nk join xde org? ajak aku pun boleh.. hehe

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com