Rabu, 12 Januari 2011

Korang Tahu Tak Sebenarnya Zaman Dulu Leher Zirafah Tak Panjang Macam Sekarang Nih....

Sebelum tu entry kali nih hanya berkisar tentang kisah hidup seorang manusia biasa bernama Hans pada hari Rabu. Jadi, entry nih sekadar suka - suka jer dan tak adalah manfaat apa - apapun. Jadi, kalau rasa tak suka baca entry yang tak ada apa - apa info maka aku bagitahu awal - awal lah supaya masa korang tidak terbuang. Hohoho!

Okay! Pagi tadi semangatlah aku bangun awal pagi. Selalunya suka sambung tidur jer tapi mengenangkan kelas pukul 10.10 pagi maka pukul 8 lebih tu aku dah bangun dah. Mandi dan bersarapan pagi! Wow! Sarapan pagi tu beb! Keajaiban bagi insan bernama Hans. Hahaha! Menjaga kesihatan kan sekarang jadi kenalah makan awal pagi. Hehehehe!

Jam menunjukkan pukul 9.30 pagi. Haih! Asal bebudak rumah aku nih seronok jer bertanding dalam 'pertandingan' Siapa Paling Kuat Dengkur nih? Tak reti - reti nak bangun ker? Atau kelas batal? Tapi, kalau batal mesti dah bersepah dah 'sms keriangan' masuk dalam handphone aku yang semestinya datang dari rakan - rakan kelas aku yang lain. Musykil!




Akhirnya, masing - masing dah bangun. Cesss! Kelas pukul 10.30 pagi rupanya!! Aku ingatkan pukul 10.10 pagi. Patutlah selera jer makhluk - makhluk nih tidur! Haih! Kalau aku tahu memang pukul 10.00 pagi baru aku bangun. Hahahahaha! Okaylah! Berbalik kepada tajuk di atas. Hah! Aku dapat info sebenarnya waktu zaman - zaman purba dulu leher zirafah yang korang tengok panjang melangit sekarang nih sebenarnya pendek jer tau. Hah! Macam mana dulu boleh pendek tapi sekarang boleh panjang? Meh usha video di bawah!




Hahahaha! Lawak kan? Tak terfikir pula aku idea gila yang kreatif macam nih. Kehkehkeh! Pertama kali aku tengok benda nih masa dekat panggung wayang waktu cuti semester hari tu. Hahahaha! Diorang memang kreatif lah! Jadi, itulah jawapannya macam mana leher Zirafah boleh jadi panjang seperti sekarang nih. Ekekekeke!

26 ulasan:

  1. ni mesti xmandi g class nie..hehe..gurau je..jgn mrh ek..

    kalau zirafah x pnjg leher, xmacho la kot..haha..

    BalasPadam
  2. hohohohohohohooo..
    boleh diterima.. tettt XP

    ni nak jawab soalan eman tu ke? hehe

    BalasPadam
  3. http://bilatergigithalia.com/2011/01/09/persoalan-kenapa-leher-zirafah-panjang/ ni ha persoalan aku ahhaha

    BalasPadam
  4. hahaha...
    tak sangka itu sebabnya..
    kahkahkah...

    kreatif!

    BalasPadam
  5. kah kah kah..hans kuat ngarut!! ;)

    BalasPadam
  6. nasib baik masa tu zirafah yg dok kt situ...cuba kalu org...hu.hu.hu....haru..haru....

    BalasPadam
  7. Haha.. Lawak gila.. Sik sabar mok tengok cita tok... hahaa..

    BalasPadam
  8. huhuhu..I xley tengok la plak video nih..aduh....huhuu..

    BalasPadam
  9. wakakkakakaka! gile ape!!! pusat bumi sejuk pulak kan~ hahahahhaha

    sumpah aku tergelak sensorang tengok... ngeh3

    BalasPadam
  10. haha..bleh pulak camtu..tp apa yg pusing2 tu ek?

    BalasPadam
  11. haha..kelakar betul. macam best sangat2 je ice age 4 ni. tapi lambat lagi nak tengok huhu

    BalasPadam
  12. hahahaha :)) cool la.

    owh, x iklas bangun awal ni. hehe :D

    BalasPadam
  13. ice age mmg cumel! hah..bgn awal2 nk pi kelas kan

    BalasPadam
  14. ku pun tengok 1st time video ni masa kat dalam panggung hari tu.. haha lawak memang

    BalasPadam
  15. ku pun tengok 1st time video ni masa kat dalam panggung hari tu.. haha lawak memang

    BalasPadam
  16. ku pun tengok 1st time video ni masa kat dalam panggung hari tu.. haha lawak memang

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com