Ahad, 2 Januari 2011

Percutian Sudah Berakhir!

Tengah malam nanti bakal kembali ke Shah Alam dan paginya nanti terpaksa bergegas ke kelas pula.

Blog ini mungkin akan sentiasa berupdate seperti biasa tetapi hanya sekadar update sajalah. Insyaallah!

Memang dah susah nak balas komen atau blogwalking memandangkan kesibukan yang bakal melanda tuan punya blog nih nanti.

Duit pun terpaksa dicatu dan mungkin semester ini kurang sedikit aktiviti berjalan atau mungkin terlebih berjalan. Siapa tahu kan?

Segala salah silap harap dimaafkan dan mulakan tahun baru ini dengan seribu satu senyuman dan kegembiraan.

Apa - apapun, terima kasih kepada semua yang masih setia ke sini dan doakan perjalanan ke Shah Alam nanti berjalan lancar yer.


Assalammualaikum dan salam sejahtera!




Nak Bertukar Hosting? Hanya RM10! Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut

22 ulasan:

  1. selamat belajar.
    kite balik kl esok.
    tiket hari ni abes.
    hik hik

    BalasPadam
  2. selamat kembali belajar,,ehehhe

    BalasPadam
  3. jgn lupa update aktiviti kolej...hehe

    BalasPadam
  4. slmt kembali belajar...gud luck utk tahun 2011 yer

    BalasPadam
  5. sama lah kita hans....huhuhu best of luck!!

    BalasPadam
  6. wah..same la
    aku dah ade kt kampus dah ni..lps ni dah xleh sgt menghupdate biler start sem ni :(

    BalasPadam
  7. Selamat belajar we.. Jgn ngantuk2 dlm klz

    BalasPadam
  8. kalo berbelog dengan bersungguh sungguh, belajar pun wajib bersungguh sungguh gak..

    semoga maju jaya dalam study..

    BalasPadam
  9. belajar leklok yer nanti :)

    BalasPadam
  10. da kapur kasut belom ni??hahaha

    BalasPadam
  11. selamat kmbali ke sekolah.heheh..

    BalasPadam
  12. selamat kembali ke sekolah. heheh
    blaja baik2~

    BalasPadam
  13. selamat kembali ke sekolah,haha
    ak percaya, walaupun ko bizi ko akan tetap update blog kan
    dan ko akan slalu berkunjung ke blog kawanmu ini,haha
    hope so

    btw, good luck bro utk new sem
    all the best

    lama gila tak dpt komen kat blog ko
    cuti punya pasal

    BalasPadam
  14. tak per kalau jarang upadate. asal semangat blog tetap ada. tapi jangan la jarang sangat tak berupdate tu yer.hehehe
    selamat kembali ke seklah hans...hahaha

    BalasPadam
  15. selamat tahun baru hans...selamat kembali :)

    BalasPadam
  16. selamat kembali ke alam pelajar.....

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com